dinsdag 17 januari 2017

Traplak wit

Bekijk ons gehele tuinaccessoires ssortiment online. Vergelijk meer dan 1ladders. Alle merken, voor de laagste prijs. Traptreden vragen door het intensieve gebruik om een slijtvaste, sterke verf.


Histor Perfect Base trapverf wit 7ml is dan ook uitermate geschikt voor uw trap, vloer of plinten. De trapverf is watergedragen en erg snel droog, zodat u de trap snel weer kunt gebruiken. Deze goede keuze is voordelig in aanschaf (en vaak in de aanbieding) en makkelijk bij te werken als de trap ooit beschadigt.


Wel is deze lak iets minder hard en slijtvast als onze top 3. Deze traplak is anti-slip, wat voorkomt dat je uitglijdt. Nadat je de lak hebt aangebracht is de trap veel makkelijker schoon te maken. Wij voeren een hoge kwaliteit traplak , die makkelijk te verwerken is.


Traplak wit

Het vloeit makkelijk , is reukarm en bevat geen oplosmiddelen. Hierdoor is deze traplak ook milieuontlastend , wat natuurlijk extra fijn is. Wat is belangrijk te weten over deze Traplak ? De lak is zeer kras- en slijtvast, extra dekkend en geurarm. Een goede trapverf biedt de nodige bescherming aan de trap zelf en is extra hard en bovendien kras- en slijtvast.


Een dergelijke traplak wit of eender welke andere kleur is er eentje op basis van urethaan-alkydhars. Daarnaast is de lak makkelijk aan te brengen en droogt het snel. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. HISTOR Perfect Finish Traplak white l (0) Nog niet beoordeeld.


Orin is een zachte wit , die wij voeren naast de wit - wit Jezebel. Nu al erg in trek, voor een frisse look en met een hoge dekkingsgraad. Histor trapverf wit 750ml. Elke dag wandelen diverse types schoenen en diverse gewichten mens de trap op en af. De Sigma anti-slip traplak is een verf op waterbasis en is voorzien van polyurethaan.


Dit zorgt ervoor dat de verf sterker blijft. Wanneer je de trapverf in een lichte kleur of wit bestelt, gaat deze naar verloop van tijd dus niet vergelen. Rambo traplak is ook verkrijgbaar in transparante lak.


Rambo traplak zuiver wit 7ml is een dekkende lak die de beste bescherming biedt aan trappen en trapopbouwdelen. De inhoudsmaat is 7ml, goed voor ca. Traplak De kras- en slijtvaste Sigma S2U Nova Traplak is goed reinigbaar, huidvetresistent en ontwikkeld met een anti-slip technologie. Het ideale product om je trap mee te behandelen, daarnaast gaat het slijtage tegen van kleding.


Tip 2: Gebruik de juiste kleur grondverf: wit voor lichte kleuren en grijs voor donkere kleuren. Als de trap goed schoon gemaakt en geschuurd is, kan het schilderen beginnen. Roer de grondverf goed door met het roerhoutje.


Traplak wit

Grondverf zorgt voor een betere dekking en hechting van de laklaag. Breng de grondverf royaal aan. De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis.


Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts