maandag 22 januari 2018

Arco base tafel aanbieding

Op zoek naar een Muuto Base Tafel? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Liefhebber van Muuto producten? Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting.


Koop nu heel voordelig een nieuwe tafel. Jij bepaalt hoe je betaalt! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Boek uw Hotel in Arco online.


Reserveer online, laagste prijzen. Er zijn diverse afmetingen en afwerkingen mogelijk, wij helpen u graag. Vraag nu een offerte en krijg direct een aanbieding met projectprijzen. Er is ook een Base oval, vraag ons om advies.


De ‘onmogelijk ogende’ Slim tafel van designer Bert Jan Pot brengt eenvou slimme technieken en stijl bij elkaar. Internationaal en puur Nederlands design komen samen in de Arco designstudio. Meer over tafels van Arco. Behalve tafels voor in huis maken we bij Arco ook bijpassende producten zoals stoelen, kasten en klein meubilair.


De Base is het eerste product uit de nieuwe Lokaal Hout-collectie van Arco : meubels uitgevoerd in hout uit de buurt van de fabriek. Want niet alle mooie dingen komen van ver… En dat maakt de Base ook nog eens een duurzame tafel. Serieus vakmanschap met ruimte voor nuchterheid en verassing zijn typerend voor Arco.


Tafels hebben een prominente plek in ons leven. We eten, borrelen, vergaderen en vieren feest aan tafel. Voor al deze bijzondere momenten ontwerpt, ontwikkelt en produceert Arco tafels. Van vergadertafel op kantoor tot en met de eetkamertafel in huis.


De Arco tafel staat voor Hollands design. Vraag ons om de prijs van alle andere modellen. Graag maken wij een offerte voor u voorzien van projectprijzen, ook als het gaat om een enkele tafel.


De voet is van beton, naturel en het tafelblad is cmassief. Base en base bench set van arco €6. Base tafel en Base bench set van Arco. Nieuwe Arco Slim tafel 90x240cm in de aanbieding.


Base is mogelijk in diverse lengtematen en op aanvraag met een hoogte van 1cm. Voor het tafelblad en onderstel heeft u keuze uit massief of gerookt eiken. De voet van de tafel is leverbaar in beton in naturel, grijs of antraciet. Specialistisch advies nodig? Groote Arco meubelen collectie.


Wat deze tafel zo bijzonder maakt is de balans tussen robuust en een subtiel ontwerp. De robuuste tafel is gemaakt van de duurzame materialen hout en beton. Deze combinatie van materialen geeft de tafel een mooie uitstraling en garandeert een lange levensduur.


De Base Oval tafel past door zijn eenvoudige vormgeving in. Een robuuste, no-nonsense tafel van massief hout en beton – duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Een tafel waarvan je weet dat de volgende generatie er ook aan kan zitten, en leven.


Arco base tafel aanbieding

Uitvoering Cmassief eiken naturel en een voet uitgevoerd in beton naturel P-lak. Koop en verkoop arco eettafel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet. Arco tafels zijn het schoolvoorbeeld van een duurzaam stukje Dutch Design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts