maandag 29 januari 2018

Mooie tienerkamers

Tiener kamer meubels nu vergelijken. Ideeën voor kleine tienerkamers. Gelukkig hoef je geen interieurontwerper te zijn om ook een kleine kamer op leuke wijze in te richten.


Daarom geven we je aan het einde van dit overzicht nog even wat ideeën mee om een kleine kamer leuk te maken. Met behang geef je een slaapkamer binnen no time een andere uitstraling.

Voor elke tienerkamer stijl is op het web mooi behang te vinden. Ook in het artikel tienerkamer behang op onze website vind je leuke inspiratie. Van ‘houten’ behang tot fotobehang met een mooie zonsondergang! Om de tienerkamer gezellig aan te kleden leg je het hele bed vol met sierkussens. Mooie kussens vind je bij FEST Amsterdam.


Dit merk heeft kleurrijke kussens met vrolijke prints en grafische vormen. Wil je een opvallend item in de tienerkamer ?

Plak dan een muursticker aan de muur, bijvoorbeeld van het merk Ferm Living. Mooie tienerkamer met be nachtkastje, buro met ladenblok en deurs kast. Meer weten over deze Barok-stijl? Dan is het de hoogste tijd om de kamer om te toveren tot een echte tienerkamer. Door verschillende combinaties van een be bureau en kledingkast kun je de ideale ruimte realiseren.


Hoe voorkomt u dat de ooit zo mooie tienerkamer verandert in een zwijnenstal? Wij geven u tips, inspiratie en ideeën voor een opgeruimde tienerkamer , met behulp van handige bedopbergers en bijzondere haken en hangers. Het uiterlijk is erg belangijk voor een puber.


Unieke en eigentijdse meubels en accessoires voor je nieuwe babykamer, hippe kinderkamer of gave tienerkamer vind je bij In de Wijde Wereld. Meubels van bekende merken en meubels op maat. Van mooie houten wieg tot steigerhouten bed met bijpassende kast of bureau. Stel zelf je kinderbe (half)hoogslaper of stapelbed samen voor een kinder- of tienerkamer. Kies eenvoudig met of zonder lattenbodem, matras of beddengoed.


Je kunt zelfs eigen kleurpanelen kiezen: bedfrontjes en bedtenten die helemaal passen bij jouw wensen en die van je kind en in een bepaald thema. Dan is een meisjeskamer met pastelkleuren en neutrale kleuren, bijvoorbeeld de PASTELLE serie, misschien leuk. Bekijk ook de kamers van de chicste hotels te wereld om inspiratie op te doen voor deze stijl.

Weet je dochter niet goed wat ze wil, neutrale meubels zoals de SOFT SMART 4-delige tienerkamer is dan een goede optie. Neutrale meubels zijn altijd goed en met accessoires en kleuren kun je de perfecte sfeer in de tienerkamer creëren. Laat je inspireren en creëer de slaapkamer van je dromen.


In een meisjesslaapkamer mag een mooie toilettafel uiteraard niet ontbreken. Toilettafels zijn lekker praktisch bij het opmaken. Daarnaast bieden ze een prima opbergruimte voor make-up en sieraden. Wij geven u inspiratie en ideeën voor mooie toilettafels voor iedere tienerkamer , in iedere stijk: landelijk, hip of brocante.


Het inrichten van een tienerkamer is geen eenvoudige klus. Kon je de inrichting van de babykamer nog moeiteloos zelf bepalen, bij de kamer van een tiener kom je daar minder makkelijk mee weg. Daarom hebben wij inspiratievolle kamers voor jong volwassenen uitgezocht. Op zoek naar een complete kinderkamer? Bekijk complete kinderkamers in de webshop of in één van de Babypark Megastores.


Maak van je slaapkamer een ontspannen ruimte door een comfortabel bed neer te zetten en je spullen te ordenen in een PAX kledingkastsysteem. Bestel uw tienerkamer accessoires voor tieners bij IKenIK. De meeste tieners hebben helemaal geen zin om met hun ouders op stap te gaan en stad en land af te reizen voor een bed. Natuurlijk zijn al onze producten voorzien van mooie foto's en duidelijke beschrijvingen, zodat het maken van een goede keuze heel eenvoudig is.


Een opgeruimde slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts