zondag 28 januari 2018

Roderick vos kandelaar

Roderick vos kandelaar

De Beste Woonwebshop van Nederland. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online.


Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Alle kandelaars vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online.


Roderick Vos ontwierp voor grote design merken als Alessi, Driade, Moooi en vele anderen. De ontwerpen van Roderick Vos zijn vernieuwen baanbrekend en spreken voor zich. De kandelaars van Roderick Vos zijn dan. Moooi kandelaar Menorah Bold door Roderick Vos. Kandelaars Kaars Schansen Interieurstyling Festival Lichtjes Lasersnijden Interieurs Voorwerpen Accessoires.


Blaker Kandelaar Design Roderick Vos voor Goods. De Blaker kandelaar is ontworpen door Roderick Vos voor het Nederlandse Designlabel Goods. De naam is afkomstig van de kandelaar waar men vroeger s’nachts mee door het huis liep toen elektrische verlichting nog niet beschikbaar was. Blaker is een kandelaar ontworpen door Roderick Vos.


De naam blaker verwijst naar de kandelaar uit vervlogen tijden: een houder voor kaars met een handvat eraan, die voordat huizen elektriciteit hadden, gebruikt werd om ’s nachts in het aardedonker in huis de weg te vinden. Deze kandelaren worden met een laser uit een metalen plaat gesneden. Kandelaar Designed by Roderick Vos voor Moooi Een nieuwe kandelaar van roderick vos ontworpen voor moooi kleur : antiek zilver. Design kandelaars brengen gegarandeerd sfeer in huis.


Het flikkerende warme licht van de kaarsen zorgt voor een aangename sfeer. Bij MisterDesign vindt u design kandelaars van de mooiste merken in de meest spraakmakende vormen en kleuren. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Perfect als sfeervol decoratiestuk op de schouw of. De Moooi Little Bold kandelaar is ontworpen door Roderick Vos.


Roderick vos kandelaar

De Moooi Menorah Bold Kandelaar is een ontwerp van de Nederlandse designer Roderick Vos. Voor de vorm van deze mysterieuze accessoire liet Vos zich inspireren door een menora, een traditioneel gouden zevenarmige kandelaar en één van de oudste symbolen voor het Jodendom. Deze pin is ontdekt door Wendy de Bruijn. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. RODERICK VOS : Oude en nieuwe productietechnieken inspireren mij.


Productinnovaties komen vaak voort uit kennis van materialen en technieken. Ik denk dat dit de slagkracht van Dutch Design in het algemeen is. Wij zijn in ons land niet alleen innovatief op het gebied van verzinnen en creëren, maar ook sterk in onze maakindustrie. De Functionals Bonsai kandelaar is ontworpen door Roderick Vos. De Bonsai kandelaar van Functionals heeft een breedte van 1centimeter, een diepte van centimeter en een hoogte van 1centimeter.


Roderick vos kandelaar

De vorm is met een laser gesneden uit een stuk staal van millimeter. Bekijk alles met roderick vos ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts