donderdag 11 januari 2018

Hollands glorie sieraden

Hollands glorie sieraden

Ringen, Kettingen en Oorbellen. Dé plek voor on-trend sieraden. Geef je look instant meer spice met onze stunner sieraden! Pretty earrings, kettinkjes en ringen! Shop voor 23u, morgen in huis!


You can never have enough. Ruime keuze in RVS armbanden voor hem en haar. Wij ontwerpen en vervaardigen al onze sieraden in eigen land tegen de stroom van. En onze Hollandse geschiedenis is daar onlosmakelijk mee verbonden.


Onze sieraden zijn handgemaakt met de wijsheid van de oude tradities en toegepast door hedendaagse bevlogen goudsmeden. Zo ook met onze Hollandse geschiedenis, de tijd dat we veel ambachten hadden en het de normaalste zaak van de wereld was dat je het ambacht voortzet van je ouders. VINX HOLLANDS GLORIE is een origineel hollands product.


Zij ontwerpen en vervaardigen alle sieraden in eigen land tegen de stroom van de mondialisering in. Uitsluitend natuurlijke materialen. De sieraden zijn verkrijgbaar in 9zilver, en krt gou en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. BIJJOSSE is een sieraden atelier dat alle sieraden met de hand maakt en daar kleine details van bladgoud- en zilver in verwerkt.


Een sieraad dat zo mooi, klein en kwetsbaar is dat het meteen een waarde krijgt en bij jou past. Mijn sieraden zijn handgemaakt met de wijsheid van onze oude tradities en toegepast door hedendaagse bevlogen goudsmeden. De robuuste ontwerpen zijn allemaal gemaakt van sterling zilver en van karaat goud. Hollands Glorie is volledig ontworpen en geproduceerd op Hollandse bodem. De ontwerpster schuwt bijzondere materialen zoals Delfs Blauw, edelsteen, maar ook struisvogelleer uit Nederland niet.


Het succes is te danken aan de gepassioneerde Amsterdamse Goudsmeden die de constante drang hebben naar hoge kwaliteit: het gebruik van innovatieve en hoogwaardige materialen en de perfecte afwerking. Ze vertellen over hun laser, en laten het werkstation zien waar dagelijks de stukken van de collectie worden gemaakt. Ontdek nu ons uitgebreide aanbod bijoux. Wekelijks nieuwe trendy armbanden. Vandaag bestel morgen in het nieuw!


Door dit sieraad niet alleen te dragen maar ook te zien als een waardevol erfstuk wordt het doorgeven van de Hollandse ambachten op eigen wijze in herinnering gebracht. Handgemaakte sieraden (ringen, oorstekers, armbanden en colliers) met uniek design. Online webshop voor het beste aanbod aanbod aan zowel moderne als klassieke horloges, klokken en meer. Onze webshop heeft regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen.


Hollands glorie sieraden

Belangrijk om te weten: √ O p werkdagen voor 17. Prachtige sieraden van eerlijke materialen, in alle kleuren goud. IPPY heeft een geheel eigen kijk op sieraden.


Onze collectie bestaat uit diverse eigentijdse, exclusieve sieraden van zowel bekende als onbekende merken en. Een sieraad is meer dan een prachtig accessoire, een sieraad draagt een verhaal met zich mee. Een verhaal die alleen de drager weet!


Hollands glorie sieraden

Haar zoektocht naar haar levensverhaal heeft haar dit sieradenmerk opgeleverd. In veel gevallen zijn deze koraal kralen dan ook bijgekleurd. Deze Bloedkoraal kan goed gebruikt worden in het (na) maken van Oud Hollandse sieraden. Echt Bloedkoraal is best kostbaar. Men zegt over zoetwaterparels dat het de gewrichten losser maakt en goed is bij reumapijnen.


Het helpt tegen lage rugpijn en verlicht bij hernia. Het maakt minder bezorg is goed tegen stress en vermindert zorgen en angsten. Van klassieke trouwring tot tijdloos horloge, een schitterend sieraad voor elke dag of een sieraad voor dat ene bijzondere moment. Maatwerk Het kan zijn dat u speciale wensen heeft als het gaat om sieraden , dan ben u bij ons aan het juiste adres.


Hollands glorie sieraden

Wij nemen de tijd voor u en bespreken alle wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts