woensdag 24 januari 2018

Imitatie glas in lood

Zoek naar glas in lood op de nieuwe KensaQ. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Met loodband zelf een glas - in-lood - imitatie op je bestaande ramen creëren mét oud-effect. Bekijk onze stap-voor-stap Do-It-Yourself. Het werken met glas - in-lood is werk voor professionals.


Er zullen nauwelijks amateurs zijn die het doen. Window Color is een unieke verf, eenmaal opgedroogd vormt de verf een soort sticker. De decoratie die je maakt kan op elke gladde ondergrond plakken.


Decra zelfklevend loodband op rol, lengte meter, ter vervaardiging van imitatie glas-in-lood en overige raamdecoraties.

Decra Led loodband bestaat uit 1 lood , is weerbestendig en kan gesoldeerd worden. Verkrijgbaar in vlak en ovaal profiel. Compleet geleverd met aandrukspatel en gebruiksaanwijzing in blister.


Doe tenslotte hetzelfde aan de andere kant van het raam om het glas - in-lood zo echt mogelijk te laten lijken. Omdat het lood er na het aanbrengen nog gloednieuw uitziet, kan je voor een meer authentiek effect de loodstrips een oud uiterlijk geven. Ook kunt u kiezen uit hout, metalen glas in lood imitatie. En uit antieke imitatie glas in lood imitatie.


Glas in loodband Decra-led furniture pack. Voor het zelf maken van imitatie glas-in-lood en overige raamdecoraties. Decra-led loodband bestaat uit 1 lood , is weerbestendig en kan gesoldeerd worden. Fenix Glas is de groothandel voor glasinlood en glasfusing.


Alle merken zoals Stillemans lood en glas van o. Lamberts, Spectrum, Bullseye, Wissmach zijn direct uit voorraad leverbaar. Alles voor glas - in-lood en fusing. Een brede verscheidenheid aan imitatie tiffany lampen-opties zijn voor u beschikbaar, zoals glas , metalen en kristal.

Niet op rol, maar per stuk. Op maat te snijden naar gewenst formaat, zodat ze passend zijn voor bestaande ramen. Hieronder kunt u kiezen uit vierkante, ronde of rechthoekige glas in lood stickers.


Er zijn twee groepen, de statische en de zelfklevende glas in lood plakfolie soorten. Beide soorten bestaan uit een groot aantal verschillende motieven. Het glas - in-lood kan een hele nieuwe uitstraling geven aan een huis of inrichting.


Zelfklevend loodband op rol met plat profiel. Passend bij de stijl en het interieur van uw woning kunt u veel doen met glas - in-lood. De oppervlakte van de ramen is hierbij geen enkel probleem, onze glasspecialisten kunnen u overal mee helpen en geven graag advies. Ook leveren wij imitatie-glas-in-lood. Lengte 10m breedte 6mm met plat profiel.


Glas - in-lood glasfusing groothandel Pfann-GBB. Gallery Glass Vloeibare imitatie lood Speciaal geschikt om te gebruiken met window color glasstickerverf. Speciaal voor het maken van imitatie glas-in-lood geschikt voor glas , spiegels, sheets en mica Flacon 1ml.


Of het nu bovenlichten zijn, of een raamhanger die voor de voorruit hangt. Maar door allerlei omstandigheden kan er wel eens een ruitje breken. Dit kunt u zelf repareren als u onderstaande tips in acht neemt.


In een eenvoudige uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank vensterglas gevat zijn. Welkom bij de grootste speciaalzaak voor glas - in-lood , tiffany en brandschilderen. Bezoek onze showroom, 450m² winkel en atelier of bestel online in de webwinkel.


Het adres voor het beste advies, prijs, kwaliteit én service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts