donderdag 25 januari 2018

Porselein servies merken

XXL Korting - Alles op Voorraad! Haal vandaag nog die porselein servies in huis. Ruim aanbod Porselein serviezen. Makkelijk en snel via Vergelijk. Dat betekent dat we anno vandaag dus al bijna 1jaar een bekend begrip op het gebied van servies , glaswerk en designer producten zijn!


Waar we jaren geleden nog begonnen als een klein, luxe warenhuis in het centrum van Groningen, zijn we tegenwoordig een bekende naam in de online wereld van servies.

Naast porselein , kun je hier ook terecht voor veel servies gemaakt van aardewerk. Het grote voordeel van aardewerk is de grote variatie in mogelijke kleuren. Zo kun je klassiek witte borden van porselein eenvoudig combineren met gekleurde schaaltjes en kommetjes.


Op deze manier voeg je stijlvol kleur toe aan een gedekte tafel. Dek de tafel voor ontbijt, lunch en diner met de veelzijdige collectie van luxe servies. Onbijt met havermout uit een porseleinen kommetje, geniet van een gezonde lunch met de soepborden, en presenteer je favoriete gerecht uit de Italiaanse keuken op één van de pastaborden.


Prachtig vintage servies van het Duitse merk J. Het porselein is van oorsprong een Chinese uitvinding en de Chinezen hebben het procedé van het maken van porselein ruim duizend jaar geheim weten te houden. Pas in het begin van de 18e eeuw wist men in Europa het geheim te ontrafelen.

Hier onder enkele beschreven. CosyTrendy heeft veel verschillende soorten lijnen servies , zowel wit servies als gekleurd servies. De productie omvatte voornamelijk serviezen : thee- en koffieserviezen, beschilderd met strooibloemen, chinoiserieën, landschappen en classicistische motieven. Meestal alleen van nummer voorzien, soms op bone china een merk : zie afbeelding.


Van dit merk hebben we verschillende serviezen in onze collectie. Porselein servies De meest gangbare materiaalkeuze voor servies is porselein. Rosenthal maakt alle serviezen van hard porselein.


Over het algemeen is porselein fijn en niet poreus. Daardoor is het beter bestendig tegen krassen en stoten dan bijvoorbeeld aardewerk. Porselein is vaak wit van kleur, omdat deze kleur door veel mensen als tijdloos wordt ervaren.


Decoreer nu jouw eettafel met Blokker servies in jouw eigen stijl. Verschillende merken servies Blokker heeft een uitgebreid assortiment aan servies van verschillende bekende merken. Porseleinen serviezen worden meestal in gespecialiseerde winkels verkocht. In deze shops is ook bestek, glas of kristal te koop. Porselein is veel gebruikt als materiaal voor het vervaardigen van isolatoren omdat het stevig, duurzaam, weers- en hittebestendig is en elektriciteit niet geleidt.


Hierdoor zijn deze serviezen ook goed te combineren met de merken Thomas of Arzberg. Info over porselein servies merken. Resultaten van zoekmachines!


Met vijf bekende porselein servies merken waar onder Seltmann Haushalt, Seltmann Horeca, Seltmann Care de koninklijk porselein fabriek Tettau en een beroemde kunstafdeling allen gevestigd in het Duitse weiden.

Antiek Keramiek en Porselein vind u op DeAntieksite. Servies koop je eenvoudig online bij bol. Al eeuwenlang wordt er aardewerk geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts