donderdag 18 januari 2018

Parketolie grijs

Voor 21:bestel donderdag in huis! Deze high-solid parketolie heeft een goede impregnatie. Parketafwerking, kies je voor parketolie of parketlak voor je houten of parketvloer? Ik help je met het maken van de juiste keuze.


Voor alle soorten parket, plankenvloeren en ander hout, binnen én buiten. DevoNatural High Solid Oil is zowel op commerciële vloeren als op woonvloeren die intensief belopen worden toepasbaar.

Het geeft uw vloer een mooie zijdematte uitstraling, solide… Meer. Floor Protection Mat fitnessdigital 2x 90cm. Aquamarijn vloerolie, parketolie en hardwaxolie beschermt parket en plankenvloeren op natuurlijke wijze. Alle soorten parketolie zijn gemaakt van natuurlijke producten en daardoor vriendelijk voor u en voor het milieu. Olie dringt diep door in uw parketvloer en haalt de nerf prachtig op.


Doordat olie geen filmlaag vormt, krijgt uw parketvloer een natuurlijke, matte en zijdezachte uitstraling. Profiteer van extra korting op Trae Lyx verf en snel thuis geleverd. Bescherm uw parket of houten vloer met parket olie van Borma Wachs.


Deze parket olie wordt met een kwast, roller of een zachte doek aangebracht op een schone, vetvrije en lichtgeschuurde parketvloer.

Na het aanbrengen van de parket olie deze tot uur laten drogen. Vparketolie Deco donkergrijs liter behoudt het natuurlijke matte uiterlijk van hout en het voedt het hout doordat het diep in het hout dringt en het hout verzadigt. Het oliën beschermt uw parket tegen krassen, vlekken en water. Deze olie geeft een donkergrijze kleur aan de houtnerven. Duurzame beits, oliën en vernis in jouw GAMMA-webshop.


De inhoudsmaat is liter. Vandaag bestellen, morgen in huis. Vloerolie van Tycho is een vloerolie die zeer geschikt is voor houten vloeren. Vloerolie is een kwalitatief hoogwaardig product voor het behandelen van houten oppervlakken.


De vloerolie geeft uw vloer een natuurlijke uitstraling. Deze gronderingsolie van Borma is bedoeld als eerste laag die diep het hout binnendringt. Daarna kan worden afgewerkt met Borma parketolie , hardwaxolie, was of lazuur.


Het zorgt voor een goede waterbestendigheid van het hout. Download hier de technische informatie PDF. Parketolie in vele kleuren online te bestellen.


De verpakking van liter wordt niet meer geleverd. Daarnaast zijn er fraaie kleurvariaties te maken, vooral op eiken. Deze afwerking heeft meer onderhoudsdiscipline nodig, al kun je het jezelf wel makkelijker maken.

Er zijn namelijk twee types olie, met verschillende onderhoudsintensiteit. Bij geschuurde hard hout vloeren ( eiken etc. ) en u brengt het aan met een doek (of oud t-shirt ) kunt u met lit. PARQUET OIL is a mixture of precious modified natural oils specially formulated for wooden floors finishing. Gemodificeerde parketolie met een uitstekende slijtvastheid.


Goede vulling, natuurlijke kleur, goede chemische en mechanische weerstand. Geeft de vloer een mooie, satijnen glans. De bestendigheden kunnen nog verbeterd worden door toevoeging van een harder UA (optioneel). Rich Grey - een vleugje raffinement.


Donkere, rokerige kleuren zijn altijd geassioceerd met een sensuele. Vloerolie - Meubelolie Kleur Grijs is zeer geschikt voor houten vloeren en meubelen. Quarts grijs geeft een grijze uitstraling aan vloer of meubel. Parket Oil 2-in-van Wood Lover is een hoog presterende, matte polyurethaanolie die je trappen, parket en meubilair beschermt en kleurt met een natuurlijke glans. Met parketolie zal uw vloer zijn levendig karakter bewaren en tegelijkertijd water- en vuilafstotend zijn.


Olie zorgt voor een duurzame bescherming en geeft parketvloeren een natuurlijke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts