maandag 22 januari 2018

Kapstok grijs

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Koop vandaag nog jouw Kapstok. Alle soorten, materialen en kleuren vind je bij beslist. Kies uit 1producten vanaf € 95. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Doordat de kapstok een bovenplank heeft, is er ook nog voldoende ruimte om er spullen op te zetten.


Grijze kapstokhaak met haken. Nu te bestellen voor €per stuk.

Deze moderne kapstok biedt veel ruimte voor jassen, sjaals en handschoenen. De kast heeft roedes, open vakken, maar ook ruime lades en een kastje. Zo blijft je hal netje opgeruimd. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! KAPSTOKHAAK GRIJS BROCANT Overal leuk.


Bijvoorbeeld in de hal voor de jassen. Deze grote grijze brocante haak geeft een kapstok een nog mooiere uitstraling. Hij heeft zijn kleur te danken aan het antiek ijzeren materiaal.


Door de hoogwaardige kwaliteit kan deze haak jaren mee. De kapstok is het beste visitekaartje van je entrée. Deze kapstokhaak wordt geleverd inclusief bijpassende schroeven. Een goede kapstok geeft lucht aan je jas, brengt overzicht aan en werkt als een sieraad in je hal. Bied je gezin en gasten voldoende ruimte voor jassen, sjaals en de favoriete hoed of beanie, op een mooi vormgegeven kapstok uit onze shop.


Met de handige zoekfunctie zoek je op kleur of merk. De kapstok heeft een stoere, vintage uitstraling door de combinatie van de materialen oud hout en metaal.

De kapstok heeft een legplank die een grijze wax-laag heeft gekregen. Kapstok Giro hangend metaal grijs van BePureHome. Onderin hangen ophanghaken om bijvoorbeeld een sjaal op plaid op te hangen.


Kapstokken en wandhaken zijn onmisbaar voor in je interieur. Een kapstok of een aantal wandhaken bij de voordeur is geen overbodige luxe! Kies voor een staand model kapstok , een wandkapstok of een aantal losse wandhaken voor aan de muur. Vind items binnen jouw budget. Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Dinosaurus kapstok grijs Eina Design Mooie metalen kapstok met dinosaurussen en palmbomen. De grijze dino kapstok heeft vijf haken. Schoenenrekken en kapstokken. Hoe houd je de hal schoon, opgeruimd en struikelvrij? Met handige kasten en rekken!


Jassen en tassen hang je aan de kapstok. Kop van kapstok kan draaien om zo overal goed bij te kunnen komen. Met ronde kapstokhaken, inclusief anti-slip zodat jassen en kleren er niet vanaf glijden.


Eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Gemaakt van geëpoxeerd staal en kunststof. Dé kapstokken shop voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe kapstok. Neem snel een kijkje in ons assortiment! Zo kan je kiezen uit onze ruime collectie kinderkapstokken.


Bij Leen Bakker vind je verschillende soorten kapstokken en wandhaken, altijd voor een verrassend lage prijs. Wil je een leuke Kinderkapstok voor op de gang of gewoon wat leuke haakjes in de kinderkamer. Kijk eens rustig rond in onze collectie.


Staande kapstokken kunnen gemakkelijk geplaatst worden in grote ruimtes. Een absolute topper in het assortiment van fonQ is de staande houten kapstok. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts