dinsdag 9 januari 2018

Interieur modern landelijk

Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De grootste vacaturesite voor de bouw. In een landelijk interieur kom je helemaal tot rust en kan je heerlijk cocoonen in een sfeervolle omgeving.


Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en budget kan je heel wat richtingen uit met een landelijke inrichting. Sommigen houden het graag klassiek terwijl anderen dan weer houden van een modern landelijk interieur.

Stijl ideeën voor ons modern - landelijk huis. Want het straalt rust en warmte uit. En dat is waar we in deze jachtige tijd allemaal naar op zoek zijn… Maar landelijk wonen kan al snel verzanden in oubollighei en een interieur bomvol nostalgische tierelantijntjes. Daarom is er een nieuwe stijltrend: modern landelijk wonen.


I n een modern landelijk interieur voeren strakke meubels de boventoon. Om de kamer echter meer gezelligheid te geven, kun je ervoor kiezen meer landelijk aanvoelende meubelstukken toe te voegen. Overigens hoeven dat niet grote meubelstukken te zijn. Decoratieve accessoires kunnen je ook heel ver brengen.


Een landelijk interieur als basis past hier goed bij.

Denk hierbij aan frisse, lichte kleuren en veel natuurlijke materialen. Bij modern landelijk blijven de tierelantijntjes achterwege en houdt u de boel sober en strak. Bij een modern landelijk interieur past een matte finish op de muren erg goed. We zweren plastic, felle kleuren en metalen af en stappen over naar onbewerkt hout, lichte kleuren, aardetinten en zachte, pure stoffen.


We kiezen voor comfort en persoonlijke toetsen. Strak landelijk interieur met kleuraccenten. Emily et Nous nam de interieurrenovatie van deze hedendaagse woning op zich. Kijk snel binnen in deze inspirerende fotospecial. Het is best een uitdaging om een landelijk interieur een moderne touch te geven.


En als je na deze tips nog twijfelt over het oubollige karakter raden we je aan om in elk geval een aantal moderne meubels aan te schaffen. Ga voor een eigentijdse bank, of een paar stalen deuren. Die geven je interieur net dat extra beetje pit. Een modern interieur wordt gekenmerkt door strakke lijnen, design meubelen en weinig poespas.


Wij willen je volop inspiratie geven en slaan daarbij een modern interieur natuurlijk niet over. Het mooie aan deze woonstijl is dat hij perfect te combineren is met andere woonstijlen. Modern interieur inspiratie. De ontspannen sfeer is vooral te danken aan de eenvoudige vormgeving van de meubelen die gemaakt werden vanuit praktisch oogpunt en met een minimum aan middelen.


Deze basisregels gelden ook voor de verdere inrichting van de kamer.

Kiezen voor een modern landelijk interieur voorkomt dat uw interieur te romantisch of tuttig wordt. Vooral door accessoires verkeerd of misschien te veel te gebruiken loopt u dit risico. Wilt u dit niet en heeft u behoefte aan binnenhuis interieur ideeën van dé specialist op het gebied van landelijk wonen met een moderne twist?


Bovenstaande landelijk interieur tips zijn gericht op het algemene landelijke interieur , later zullen we ook nog dieper ingaan over andere stromingen zoals het modern landelijk wonen of de zogenaamde cottage stijl. Die stonden vroeger vol met zware meubelen, die gekocht werden om meer dan een leven lang te blijven staan. Warme kleuren zoals grijs tinten met een vleugje bruin, gebroken wit, beige en zand kleuren voelen landelijk aan en versterken de sfeer. Bekijk de onderstaande voorbeelden en tips zodat jij weet hoe je jouw woonkamer landelijk kan inrichten. De rust en sfeer van het platteland is in huis voelbaar.


Bereik een landelijke sfeer met rustieke meubels, houten vloeren, lichte kleuren op de muur en houten shutters voor het raam. Zeker in onze huidige tijd waarin alles snel en gehaast lijkt te moeten gaan is er een enorme hang naar een landelijk interieur. Deze combinatie kan er trouwens heel stijlvol uitzien, mits ze correct uitgevoerd werd.


Een strak landelijk interieur dus. Hoe kan je strak en landelijk combineren? Veel mensen dromen van landelijk wonen. En dan heb ik het niet zozeer over een woning die ingericht is met een landelijk interieur. Landelijk wonen heeft vooral te maken met de omgeving van de woning.


Vaak gaat het om vrijstaande woningen of woonboerderijen, omringd door een mooie groene natuurlijke landschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts