maandag 29 januari 2018

Eisenloeffel kristal

Eisenloeffel kristal

Mondgeblazen en handgeslepen met platrib en diamantslijpsel. Alleen de stop al is een juweel! In goede staat met kleine krasjes op de bodem. Zorgvuldige verpakking met track en trace. Bekijk alles met eisenloeffel ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


De hoogte van de glazen is ongeveer cm. Grootste maat voor de amerikaanse markt gemaakt. Single Shot or Appetizer Glass,. Rozendaal - Floravera vaas - Glas. Zie omschrijving Wijnglazen kristalglas, meerblauw.


Collection: Nationaal Glasmuseum,. Kristalunie in Maastricht, Netherlands. Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.


Eisenloeffel kristal

FILE: 29-service pattern eisenloeffel. Drinkservies Eisenloeffel - delig. Ben je verzamelaar van antiek of curiosa? Hier krijg je informatie over verzamelen zoals.


De meest productieve vormgever was W. Cuypers, Jan de Meyder, Jan Eisenloeffel , Piet Zwart, Edmond Bellefroid en Max Verboeket ontwerpen. Aan de hand van dit boek zijn veel glasontwerpen uit de anonimiteit gehaald. Als U van plan bent om de zolder of garage op te ruimen en denkt U dat het artikel iets voor ons kan betekenen?


Eisenloeffel kristal

Neem dan contact met ons op. After the First World War the Maastricht factory built up a new collection of stemware by known designersand architects, including Jan Eisenloeffel ,J. De cursief gedrukte bedragen zijn voor objecten in een andere valuta dan Euros en zijn geschatte omrekeningen naar Euros op basis van de omrekeningsfactoren van. This is a lovely cut crystal champagne glass, signed at the base MAASTRICHT.


Part of the “Drink-ware in cut crystal ”. This listing is for one glass, at the time of this listing we have available. Zo maakten architecten Ed. Cuypers en Jan de Meier en de ontwerpers Jan Eisenloeffel , Piet Zwart en Edmund Bellefroid ontwerpen voor glasserviezen. Het is gevat in een montuur van tin waaruit een paar korenaren ontspringen in de stijl van de Art Nouveau. Ook de bovenrand heeft een gestileerde organische versiering.


De karaf kan worden afgesloten met de bolvormige stop. Opdrachten worden verstrekt aan de architecten Eduard Cuypers, H. Kannegieter en Jan de Meyer, aan de bekende vormgever Jan Eisenloeffel en later ook aan Piet Zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts