donderdag 11 januari 2018

Luxaflex inkorten

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Aluminium jaloezieën inkorten is een eenvoudige klus. In deze video legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je dit doet.


Weet je nog niet wat de juiste maat is? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio.

U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt. Alle montagesteunen waterpas en in één lijn monteren. Hang de jaloezie voor het inkorten tijdelijk op en teken de binnenmaat op de onderste lamel af. Verdeel deze binnenmaat gelijkmatig over de linker- en rechterkant.


Knip met een speciale lamellenknipper of een schaar de lamel op maat. Knip daarna de andere lamellen op maat (gebruik het overgebleven stukje lamel als maat voor de rest). Het inkorten , lees versmallen, kan je in principe zelf doen. En dan idd een kleine erbij aanschaffen, die voor je deur kan, of gelijk nemen die op je deur zelf kan.


Houten jaloezieën inkorten is een eenvoudige klus.

Hulp nodig bij het opmeten of ophangen van een houten jaloezie? Breed aanbod jaloezieën op maat. Jaloezieën zijn ideaal als zonwering in de zomer en extra isolatie in de winter.


Daarnaast zijn ze gemakkelijk verstelbaar, zodat. Die kun je niet inkorten in de lengte alleen in de breedte. Je doet hem toch gewoon zo ver je wilt naar beneden en je kunt de lamellen toch gewoon draaien. Toegevoegd na minuten: Ik zie nou dat het tegenwoordig wel kan zie link. Luxaflex jaloezieën zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen voor bv.


Koordrem in de bovenbak van de jaloezie ( Koordrem moet Appart Bijesteld worden ) dit te beoordelen als je naar het raam. Verzeker u ervan dat de plaats van de bevestiging voldoende deugdelijk is. Bij het inkorten van je raamdecoratie geldt altijd het welbekende gezegde: ‘meten is weten, twee keer meten is zeker weten’. Zorg er daarnaast voor dat je je gordijnen aan beide zijden evenveel inkort.


Meestal is het heerlijk om zonnestralen binnen te laten, maar soms willen we de zon graag buiten de deur houden. Dan komt een rolgordijn goed van pas. Ook als de hoogte niet juist is, kun je de houten jaloezieën eenvoudig inkorten.


Het sluit goed aan op het interieur waarbij hout terugkomt zoals een houten vloer of een tafel van echt eiken. Groot aanbod in jaloezieën. Vind jouw jaloezieën op JYSK.

Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Kant en klare houten jaloezieën bestel je gemakkelijk en voordelig bij Raamdecoratie. Praxis heeft aluminium jaloezieën in het assortiment in diverse standaard maten.


Meet eerst de lengte en breedte van je ramen met een rolmaat om te kijken welke jij nodig hebt. Zijn jouw ramen echter wat afwijkend in hun afmetingen? Dan kun je de aluminium jaloezieën zowel in de lengte als in de breedte inkorten.


Algemene informatie Het is van belang dat u onderstaande montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Inkorten lamelen rails met middensluiting het inkorten van de lamellen rails. Omdat dit topic reeds gesloten is, heb ik nu maar een nieuw topic geopend.


Of bezoek één van onze winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts