woensdag 31 januari 2018

Artifort

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Stoelen tegen lage prijzen. Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort.


Bijvoorbeeld de welbekende klassiekers van ontwerpers Pierre Paulin en Patrick Norguet.

Artifort Artifort design meubels. Deze artifort f 5fauteuil is bekleed met de ploeg stof panama kl. De meubelen zijn aan te passen op uw voorkeur. En dat zie je direct terug in het herkenbare assortiment. Een andere kleur, leer of stof?


Dit populaire Nederlandse merk staat bekend om haar tijdloze banken en stoelen, veelal in vrolijke kleuren. Kom langs in onze showroom, wij adviseren u graag! Van Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt tot R.

Zijn zoon zette het bedrijf om tot meubelfabriek. Holten en Patrick Norguet. Beschikbaar in uitvoering van stof Amdal 180. Toonaangevend op het gebied van exclusieve design meubelen.


Typerend voor het bedrijf zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen. Let op: de op het beeldscherm getoonde kleuren en structuren kunnen afwijken van de werkelijkhei hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Bekijk ze in onze webshop of bezoek de showroom. Deze meubelen kenmerken zich door een tijdloos design in combinatie met topkwaliteit.


Bij Klaver Modern Wonen zijn deze designer banken te koop. Met al meer dan jaar ervaring op het gebied van herstofferen van meubels, verzekeren wij u dat al onze meubels van hoge kwaliteit zijn. Door de technologische ontwikkelingen.


Piet Klerkx Grootste keuze in stijlen en merken. Met een keur aan ontwerpers van. Sijben Wooncenter voert collecties van vrijwel alle bekende. Lande Group is een Noord-Brabants familiebedrijf in de meubelindustrie.


De uitgave is een bewerking van de doctoraalscriptie kunstgeschiedenis van E. In de outlet vind je onder andere banken, stoelen en fauteuils van designmerk.

Voor meubels met een uniek karakter en kleurrijke vormgeving! In Maastricht om precies te zijn. Staat uw product er niet bij of wilt u meer info ? Niek Kuypers Stoffering is de specialist om uw design zitmeubelen zoals banken en stoelen opnieuw te laten stofferen. De beste tweedehands artifort bank resultaten.


Aanbod van leden en sites zoals Ebay.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts