dinsdag 9 januari 2018

Dutchbone

Gratis bij u thuisbezorgd. Kies uit 3producten vanaf € 260. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. We love global inspired interiors.


We use cookies to make our website work properly. In order to continuously improve our website we’ll store an analytical cookie on your computer. Een mix van dandy en wereldse interieurproducten met een verhaal.


Deze producten hebben een ziel, een eigen signatuur. Inspiratie wordt opgedaan tijdens reizen over de hele wereld! Doordat de meubels tot stand komen vanuit vele verre reizen en persoonlijke ervaringen, hebben ze een eigen verhaal en karakter. Stoelen, tafels, kasten en accessoires die prachtig tot recht komen in diverse woonstijlen.


Elk ontwerp is geïnspireerd op verschillende invloeden van over de hele wereld. De vloerkleden zijn een duidelijke vertaling van oud naar nieuw. Wij verkopen online design artikelen voor je interieur van alle topmerken. Fauteuils tegen lage prijzen.


Bestel hier stoelen online. Woonloodz is gespecialiseerd in trendy eetkamerstoelen, eettafels, klepbanken, industrielampen en diverse andere design meubelen en woonaccessoires. Ontdek het uitgebreide assortiment.


Dutchbone

Ze zijn altijd op zoek naar inspiratie op onverwachte plekken. Dutchbone online bij Eijerkamp. Deze vloerkleden zijn een duidelijke vertaling van oud en nieuw. Met veel kleur en textuur maak je van je huis een thuis.


Het fijne comfort in combinatie met het trendy design biedt een uitkomst voor elke eetkamer. Zo zijn de eetkamerstoelen eenvoudig te combineren met de verschillende soorten eettafels van het merk. Producten met een signatuur, herkenbaar en stijlvol.


De collectie is een prachtige mix tussen handgemaakte en industriële producten. Een collectie die altijd in beweging is, dat is Ducthbone! De meubels en woonaccessoires zijn bijzonder en tóch betaalbaar.


De dutchbone stitched stoel is een bijzonder mooie buisstoel, bekleed met pu (kunst)leer van hoge kwaliteit. Een betaalbare collectie die altijd in beweging is. Combineer dit trendy, veelal op de natuur geïnspireerde merk met ‘Oosterse’ invloeden of sprekende stofkleuren. En dat hoeft gelukkig ook niet.


Zak lekker weg met een boek, glaasje wijn of een goede film en geniet. De stoel heeft een stijlvolle ronde draaipoot die Bar een retro-look geeft. Dit is terug te zien in alles wat dit merk te bieden heeft. Ieder ontwerp heeft een uniek aspect door de ontdekkingen van haar reizen.


Het merk laat zich inspireren door stijlen van over de. De kasten hebben industriële en landelijke details. Dit model is net een grote puzzel, want elke keer ontdek je weer een nieuw.


Dutchbone

Comfort, dat is wat deze dutchbone juju stoel uitstraalt! Een perfecte stoel voor een avond tafelen of een dagje werken. Voor de Zaanstreek zijn de pittoreske houtenhuizen heel tekenend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts