dinsdag 16 januari 2018

Steigerhout tafelzeil

Het grootste aanbod in tafelzeil. Bestel vandaag, morgen in huis! Tafelzeil met scherpe prijzen. Hoge kortingen, bestel nu! Onze nieuwe collectie tafelzeilen.

Unieke ontwerpen, bestel nu online! Ruim 4verschillende tafelzeilen. Scherp geprijs, snel geleverd! In verschillende diktes of prints. Volledig op maat en naar wens!


Neem daarvoor direct contact met ons op. Alle tafelzeil vind je op beslist.

Het tafelzeil past in vrijwel ieder interieur. Dit Lola tafelzeil met steigerhout print is perfect om je tafel een orginele en rustieke look te geven. Zo lijkt het wel of je een echte houten tafel hebt!


De tafelzeilen van Lola kunnen zowel dienen ter bescherming van je tafel binnen als voor je tuinmeubelen. Steigerhout tafelzeil iets voor jou? Een steigerhout tafelzeil geeft een leuke draai aan jouw interieur. Goedkoopste van NL, Morgen het tafelzeil in huis! Hip tafelzeil met print van steigerhouten planken in grijs.


De bovenkant is gemaakt van pvc en de onderkant is een ongeweven vliesrug. Kies de lengte in het menu en we maken het tafelkleed voor u op maat! Dit tafelzeil met steigerhoutlook is naast beschermen ook decoratief en sfeervol. Je kunt het zeil heel gemakkelijk afnemen met een vochtig doekje en het ziet weer als nieuw uit. Niet alleen steigerhout , maar hout in het algemeen, is dé trend van de laatste jaren.


Je ziet het met regelmaat in folders van trendy meubelfabrikanten voorbij komen: steigerhouten tafels, kastjes van oud hout, eiken houten apothekerskasten, meubels van onbehandeld hout of gemaakt van sloophout. Echter heeft het ook nadelen: het kan splinteren en een mooie tafel is niet goedkoop. Wij hebben een alternatief in onze webshop: tafelzeil met steigerhout design.

Je kunt bij ons tafelzeil in steigerhoutprint kopen met standaard houtkleur of opgeleukt met fraaie bloemenprints of gekleurd. Snelle levering uit grote voorraad. Vandaag bestel morgen in huis. Onze tafelzeil steigerhout collectie is een frisse toevoeging aan jouw omgeving. Door de PVC bovenlaag is het geschikt voor zowel binnen als buiten.


Uit ons uitgebreid gamma vind jij gegarandeerd een kleurrijk en hippe tafelzeil. Twijfel niet en bestel jouw tafelzeil online op maat. Landelijk tafelzeil met houten en zinken harten op een taupegrijze houtprint ondergrond. Er zitten kleine brei-accentjes in sommige harten.


Decoratieve houten planken in bruin, beige tinten. Het steigerhout tafelzeil is een sfeervol tafelkleed dat vrijwel in elk interieur staat. Wil je zelf met tafelzeil knutselen of bijvoorbeeld kastplankjes decoreren met allemaal verschillende stukjes tafelzeil ? U kunt het zeil heel gemakkelijk afnemen met een vochtig doekje en het ziet er weer als nieuw uit.


Dit steigerhout tafelzeil is opgebouwd uit kleine plankjes motief waardoor er een bont patchwork patroon ontstaat op je tafel. De combinatie van kleuren geeft een echt gevoel van steigerhout. Het schoonmaken gaat makkelijk met een vochtig doekje. Of je nou tafelzeil van Kitsch Kitchen wilt, van Lola, Jet ter Steege of Cozz. Vrijwel elk tafelzeil dat wij aanbieden kunnen wij voor jou per centimeter op maat snijden.


Zo kun je dus voor elke tafel wel een passend tafelkleed vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts