donderdag 18 januari 2018

Gamma jaloezie aluminium

Hoge kwaliteit en Gratis thuis gestuurd! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bestel aluminium jaloezieën eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen.


Gamma jaloezie aluminium

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Bij GAMMA vind je onder raamdecoratie jaloezieën in verschillende materialen, van houten jaloezieën tot aluminium jaloezieën , waarmee de lichtinval in huis te regelen is. Jaloezieën kopen bij GAMMA. Draai de horizontale lamellen van de jaloezie halfopen om redelijk wat licht binnen te krijgen en sfeer te creëren.


Gamma jaloezie aluminium

Wil je liever meer privacy. GAMMA Horizontale jaloezie bij GAMMA : een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Door jaloezieën op maat te maken krijg je altijd een perfecte pasvorm en absolute topkwaliteit. Je bepaalt zelf de afmetingen, het materiaal, de kleur en de breedte van de latten.


De horizontale jaloezie is gemakkelijk zelf of via de Gamma inkortservice in de breedte en hoogte in te korten. Ook ophangen van de jaloezie is eenvoudig dankzij de duidelijke montage-instructie en bijgeleverde montagematerialen. Deze collectie van horizontale aluminium jaloezieën 50mm is een waardevolle aanvulling van ons assortiment.


U kunt kiezen uit vele kleuren aluminium en ladderband. Onze 50mm jaloezieën zijn ook zeer geschikt voor kantoren en andere zakelijke doeleinden. De 35mm variant is het kleine broertje van deze 50mm lamel. Praxis heeft aluminium jaloezieën in het assortiment in diverse standaard maten. Meet eerst de lengte en breedte van je ramen met een rolmaat om te kijken welke jij nodig hebt.


Zijn jouw ramen echter wat afwijkend in hun afmetingen? Dan kun je de aluminium jaloezieën zowel in de lengte als in de breedte inkorten. In deze video legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je dit doet.


Aluminium jaloezieën inkorten is een eenvoudige klus. Weet je nog niet wat de juiste maat is? Bekijk dan eerst onze video over aluminium jaloezie opmeten.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Deze jaloezie komt altijd in een Top Down Bottom Up uitvoering. De 25mm jaloezie komt in kleuren en kan besteld worden met bedieningsstang en montage- en klemsteunen.


Onze collectie aluminium jaloezieën is sterk, robuust en stijlvol. Of je nu stijlvolle en eenvoudige kleuren of gestructureerde lamellen wilt, de sterke aluminium lamellen zijn perfect voor elke omgeving. Je kunt deze jaloezieën in je keuken en badkamer plaatsen, omdat de aluminium lamellen ook waterdicht zijn en eenvoudig schoon te vegen. Deze voordelige aluminium jaloezie is beschikbaar in erg veel kleuren. Door de geringe lamelbreedte is het ook mogelijk om de jaloezieën tegen een deur of draai-kiep raam aan te plaatsen.


De bediening bestaat uit een tuimelstaaf en optrekkoord. Heb jij een aluminium jaloeze gekocht maar weet je niet hoe je deze moet inkorten? In deze GAMMA klusvideo laten wij je zien hoe jij jouw aluminium jaloezie op de juiste maat maakt.


De stappen die we in deze klusvideo doorlopen zijn als volgt: 1. Je hebt een aluminium jaloezie aangeschaft maar weet niet hoe je deze moet ophangen? Hoe knip je de lamellen op maat? Hoe stel je de positie van de montage steunen af? Ben je op zoek naar aluminium jaloezieën op maat? Onze aluminium jaloezieën op maat worden gemaakt van hoge kwaliteit materialen.


Naast de maat bepaal je ook de breedte van de lamel. Deze aluminium horizontale jaloezieën zijn voorzien van een zijdeglans. Je kunt kiezen uit basic kleuren in tinten wit, grijs en zwart of uit onze Hema kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts