vrijdag 19 januari 2018

Barnwood prijs

Barnwoodweb biedt de laagste prijs , gratis maatwerk en snelle levering! Gratis bezorging va € 75- Op. Win regen en zon hebben deze planken gemaakt zoals ze nu zijn. De gebruikte originele kleur van deze planken is uniek en maakt uw project onderscheidend.


Natural is het meest robuust van al het barnwood en geeft een stoere look.

De planken zijn niet gesorteerd op kleur. Daarna worden ze gedroogd tot circa waarna ze tot slot geborsteld worden. Dit verwaarloosde, maar prachtig verweerde hout krijgt op deze manier een tweede leven.


Het mooie van al dit hout is dat het zeer karakteristiek is. Deze planken hebben ooit dienst gedaan als gevelbekleding van oude boerderijen en stallen. BarnWood Genève Ons brute product.


Door de extreme omstandigheden aldaar hebben de planken een geweldige uitstraling gekregen.

Omdat de planken niet worden geschaafd zijn ook de zijkanten nog brut. Eppinga heeft diverse soorten hout van Barnwood. Beschikbaar in alle kleuren en maten.


Barnwood (Fichte, Grenen) - Gevelbekleding, Wandbekleding. De één is voor binnenshuis en de ander voor buitenshuis. Dit bepaald mede de prijs per m². Hieronder per houtsoort een omschrijving. De kleuren lopen uit één van bruin tot grijs.


De gebruikte planken zijn schaars en door de verwering erg populair vanwege de natuurlijke look. Makkelijk en mooi te verwerken als wandhout, deur of meubels! Dit type hout is meestal tot mm dik. Deze gebruikte planken zijn schaars en erg populair vanwege hun natuurlijke verweerde look.


Wenst u oude barnwood sloophout planken in een specifieke afmeting, bijvoorbeeld voor een tafel of loftdeur? Dan kunt u gebruik maken van ons offerteformulier. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Naast onze normale barnwood planken in de houtsoort eiken en vuren verkopen wij nu ook barnwood plaatmateriaal. Wij hebben de panelen gesorteerd in kleuren op voorraa namelijk in grijstinten en bruintinten. Ze zijn geselecteerd op de kleur grijs en keurig verpakt in een doos van m².


Hierdoor zijn ze ideaal te verhandelen in een winkel op per webshop. Dit geïmporteerde hout is al eeuwen oud en word door ons een nieuw leven gegeven op een duurzame manier. Eiken barnwood in verschillende uitvoeringen: onbekant, recht, of met mes en groef. Perfect toe te passen in onder. Naast hun diverse verleden, zijn ook de maten en afwerking uniek.


Koopt u de planken liever onbehandel dan bent u bij ons ook aan het goede adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts