donderdag 11 januari 2018

Eijffinger babykamer behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Groot aanbod Baby Behang met de Laagste Prijsgarantie.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.

EIJFFINGER is trendsetter op het gebied van wandbekleding in Nederland. Bovendien krijg je gratis de bijbehorende lijm erbij geleverd bij aankoop van of meer rollen. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.


Het toonaangevende behangmerk heeft inmiddels meer dan 1collecties uitgebracht. Allemaal stuk voor stuk uniek en verassend. Eijffinger behang bestellen.

Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer.


Staat uw gewenste artikel of behang collectie er niet bij? Groot assortiment kinderbehang van alle bekende behangmerken. Het grootste én voordeligste aanbod kinderbehang, babybehang en tienerbehang online. Onmisbaar in de babykamer.


Creëer zelf de babykamer die bij jouw kindje past met diverse combinaties! Natuurlijk zijn ze geïnteresseerd in de woontrends, nieuwe kleuren, vormen materialen. Als eerste moet je bedenken of je een drukke print leuk vindt of dat je de babykamer rustig wilt houden.


Houd je de basis van meubels simpel en effen, dan is één opvallende wand erg leuk. Maar als je al druk in de weer bent met accessoires en prints, kan je beter voor een rustig behangetje gaan. Met smartpaper breng je de lijm niet aan op het behang , maar juist op de muur.


Denk hierbij aan hout, leer, beton en marmer. Dat scheelt niet alleen veel tij maar het werkt ook erg schoon.

Bovendien hoeft het behang niet in te weken, waardoor het makkelijker op maat gesneden kan worden. Hierboven vind je originele kinderbehangwebshops of webshops met een bijzonder assortiment aan kinderkamer behang voor de babykamer en de kinderkamer. Dit geldt ook voor je interieur: niks is te gek en alles mag. Ga je voor een gewaagd behangetje of toch voor een rustigere uitstraling?


Bij Geonature zit de symmetrie uit de natuur gevangen in stoere en subtiele geometrische dessins. Het behang weerspiegelt de creatieve geesten en hun onuitputbare inspiratiebronnen. Bij het inrichten en klaarmaken van de babykamer is het soms best lastig om een leuk en passend behang te kiezen.


Op deze pagina vind je allerlei soorten en kleuren behang voor de baby en kinderkamer. M kleuren gou grijs, groen, paars thema barok, blo. Met de behangen uit deze serie zorg je voor een wereld waarin de zon altijd schijnt. Dit babykamer behang brengt een fantasiewereld tot leven.


Feest gezellig mee met de dieren in het bos. Terwijl de vlaggetjes wapperen tegen de. Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk. Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen.


Zo ver weg en tegelijkertijd zo dichtbij. Het tijdloze spel van licht en schaduw, ooit zo vakkundig vereeuwigd op canvas, is in deze collectie met verve vertaald in eigentijds behang. Of is er bij jullie thuis een kamertje dat helemaal klaargemaakt moet worden voor een baby’tje dat nog verwacht wordt? Kijk dan eens naar wat we voor je hebben aan schattig behang van Woezel en Pip of ons Nijntje behang ! En zoek je liever online naar de perfecte behangetjes voor in de kinder- of babykamer ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts