dinsdag 9 januari 2018

Glazen spatwand keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!

Vestigingen door heel Nederland. Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Eenvoudig Online Bestellen. Prachtige wanddecoratie achter uw fornuis, eenvoudig schoonmaken, hoge kwaliteit.


Een glazen spatwand in de keuken is bovendien eenvoudig proper te maken. De wand is glad en wordt doorgaans uit één stuk vervaardigd (afhankelijk van hoe groot de glasplaat is), waardoor de glazen spatwand geen voegen heeft. Hierdoor is de wand eenvoudig te onderhouden en uiteraard ook erg hygiënisch.

Een spatwand in glas trekt meteen de. Een dekkend gekleurde keukenachterwand is een eye-catcher in de keuken. Het is daarom belangrijk dat de achterwand niet gaat verkleuren of dat de verf los gaat laten. Kies daarom voor een glazen achterwand die geverfd is met een keramische verf.


Bij het harden van het glas wordt de keramische verf onderdeel van het glas en kan er nooit meer af. Wandbeglazing in keukens is een keukentrend die sterk in opkomst is. Dat is niet vreem gezien de vele voordelen die een glazen achterwand in een keuken te bieden heeft. Spatwand in de keuken van tegels 4. Als u uitgaat van een glazen keuken achterwand van bijvoorbeeld 2. Het glas voor een keuken achterwand berekenen wij dus per vierkante meter. Ook berekenen wij een vast bedrag voor inmeten en plaatsen.


Deze keukenachterwanden worden volledig op maat gemaakt en zijn leverbaar in 6mm gehard helder veiligheidsglas, mat (acide) glas , extra helder glas , gekleurd helder glas en gekleurd extra helder glas. De hoge glansgraad zorgt voor een weerspiegeling die de keuken groter doet lijken en het licht weerkaatst. Ook het werkblad kan in glas gemaakt worden waardoor het één geheel vormt met de spatwand. Want een spatwand heeft een glas oppervlak en is naadloos.


Heel makkelijk proper te houden!

Zo houd je je glazen spatwand kraaknet. Bovendien maakt een glazen spatwand je keuken optisch groter. Spatschermen voor de keuken (9Artikelen) Onze spatschermen van glas of aluminium geven een luxe uitstraling aan je keuken , achter de kookplaat of gootsteen. Daarnaast kun je alles veel beter schoonhouden.


Kies uit de vele ontwerpen en maten. Geef je keuken een compleet andere look met onze muurtegels, wandpanelen en keukenachterwanden. Ga je voor glas , composiet of laminaat? Find achterwanden keukens vandaag! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Prijsvoorbeeld gekleurde keuken spatwand in helder glas. Kiezen voor een glazen spatwand in je keuken zorgt er voor dat je kan rekenen op een enerzijds minimalistische, maar anderzijds ook zeer moderne afwerking. De gekleurde of gelakte spatwanden zijn goedkoper dan standaard spatwanden in helder glas. Populair zijn de witte spatwanden , of spatwanden in grijs, blauw, oranje of zwart. Je kan zelf bepalen hoeveel geld je wenst te investeren in een glazen spatwand.


Na een nacht drogen kan men de naden aan de zijkant afwerken met silicone. Dergelijke spatwand is echt een aanwinst voor uw keuken. Bij een goed onderhoud hebt u hier jaren plezier van.


Uiteraard wordt uw glazen spatwand ook geheel op maat gemaakt. Kortoeen mooie glazen achterwand in uw keuken begint bij Meester in Glas ! Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen mooi maar bieden ook praktische voordelen. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Het toepassen van gekleurd glas in de keuken biedt daarin een uitkomst. Op deze manier zijn de keukenwand of de keukentegels namelijk niet meer zichtbaar.


Op die manier heeft u een unieke spatplaat in uw keuken die naar uw eigen smaak is gekleurd. Via ons offerteformulier kan je eenvoudig en snel een offerte vragen. Je ontvangt van ons binnen de dagen een prijs voor jouw glazen spatwand. Doorgaans betaal je voor de plaatsing van een glazen spatwand in je keuken slechts het verlaagde tarief van BTW.


Dit is een korting van maar liefst ! Een keuken achterwand in glas kan uitgevoerd worden in een hardglazen variant en een (goedkopere) normale variant. De keukenachterwand waar het glas opgeplakt wordt moet strak afgewerkt zijn. Houdt rekening met de hoogte van een glazen achterwan deze kan massief over komen als deze te hoog wordt, hetgeen afbreuk doet aan uw nieuwe spatwand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts