donderdag 25 januari 2018

Multiprimer

Er ontstaat een gelijkmatige gesloten film, die na droging weerbestendig, roestwerend en slag- en stootvast is. Dit product is bijzonder geschikt voor het roestwerend behandelen van staal buiten. Deze multiprimer is ideaal als je haast hebt! Hij is namelijk zeer snel droog.


Je gebruikt dit product buiten omdat hij op terpentine basis is.

Nadat je deze multiprimer hebt aangebracht kun je hem afschilderen met een lak op terpentine basis. Wij hebben multiprimer in een alkyd systeem en een acryl systeem. Multiprimer is een primer welke op moeilijke materialen zal hechten. Actief corrosie werende primer gepigmenteerd met zinkfosfaat, voor kwastapplicatie buiten. Op nieuw en reeds behandeld staalwerk, zoals tanks, staalconstructies en.


Een multiprimer is geschikt voor lastige ondergronden. Het gaat dan bijvoorbeeld om metaal in het algemeen, net als de non-ferro metalen zoals zink, RVS, gegalvaniseerd staal en aluminium. Met dit product heb je toch de mogelijkheid om voor de juiste hechting te zorgen.

Opmerkelijk is bovendien de prima hechting. PERMACRYL MULTIPRIMER is een grondlaag op basis van acrylaatharsen in waterige dispersie, met een uitzonderlijke goede hechting op verschillende ondergronden en een. Gebruik je geen multiprimer , dan zal de verf er direct weer vanaf spatten bij een klein stootje. Avis Aqua Multi-Primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goe heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking. MULTIPRIMER PLUS dient aangebracht te worden in niet te dunne laagdiktes, daar dit de hechting negatief kan beïnvloeden.


Moeilijke ondergronden Op geglazuurde tegels, slechte kwaliteit gegalvaniseerde plaat, glas en zeer gladde kunststoffen verdient het aanbeveling de MULTIPRIMER aan te brengen in de standaard transparante uitvoering, deze heeft in dit geval superieure hechting t. Verf Leverancier van Nederland! Deze primer is op kleur gebracht en heeft een rookgrijze kleur. Dit is handig is als je een donkere toplaag gaat aanbrengen. Speciaal ontwikkeld voor spuitapplicatie. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.


Flexa multiprimer wit 250ml is een hechtlaag voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van speciale alkydhars. Verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Heeft u een vraag over het product stuurt u ons dan een mail en wij reageren meestal binnen een paar uur.


Na aanbrengen van deze hechtprimer raden wij je aan om laag Sikkens Rubbol BL Primer aan te brengen. Daarna kan je deze afwerken met Sikkens Rubbol BL Satura (zijdeglans) of overige Sikkens Rubbol BL producten.

Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. De multiprimer is geschikt voor binnen en buitengebruik en overschilderbaar met alle Flexa terpentine- en watergedragen lakken. Nieuw in ons assortiment is onze eigen blanco multi primer.


Deze universele multiprimer is voor binnen en buiten, sneldrogend en indien gewenst met water verdunbaar. Makkelijk op te brengen met van onze mixed kwasten zoals de Rode ronde patent kwast, de platte zwarte of de Applicatiepad. Persoonlijk vind ik op zeer gladde ondergronden, het. Tips: - Voor gebruik grondig roeren.


Je moet als het ware multiprimer zien als een grondverf. Zonder deze primer aan te brengen op een bepaald oppervlak krijg je geen goede hechting met dat oppervlak. Belangrijkste eigenschappen Sikkens Redox BL Multi primer.


Toepasbaar op vele ondergronden, zoals staal en. Snel overschilderbaar met Rubbol BL Rezisto Satin,Rubbol BL rezisto Semi-gloss en Rubbol BL Rezisto High Gloss.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts