vrijdag 19 januari 2018

Muur woonkamer

Woonkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.

De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Professionele vochtbestrijding.

Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Ruim assortiment woonkamer. Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij OTTO!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! De muur van je woonkamer is iets wat meteen opvalt in je interieur. Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken, maar ook de visite zal het meteen opvallen.


In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer. Wat kun je allemaal doen qua kleuren, qua decoratie en meubels. Als je alle muren in dezelfde kleur wilt verven, kies dan voor een subtiele tint die niet overheerst.


Houd je wel van iets gewaagds? Ga dan voor een frisse mandarijnkleur om specifieke delen van de woonkamer uit te lichten, bijvoorbeeld de binnenkant van een deur of de muur rondom een raam. Dit is uiteindelijk de kleur van onze woonkamer geworden.


Op de witte muur van onze woonkamer schijnt geen direct zonlicht, dus een warmere wittint staat dan net iets mooier. Ideeën opdoen voor de woonkamer ?

Een nieuwe bank, een andere indeling of een mix van woonstijlen. Hieronder vind je de leukste inspiratie voor de woonkamer. Kies je voor industrieel, Scandinavisch of toch kleurrijk? Bekijk de prachtige beelden, vind de leukste producten en ga aan de slag met onze stylingtips. Zo lijkt een wat smalle, langgerekte woonkamer alleen nog maar langer.


En je wilt natuurlijk niet dat je woonkamer eruit ziet als een lange smalle gang. Doen: een donkergroene muur in de woonkamer voor extra kleur in huis. We geven eerlijk toe dat we eerst nog een beetje skeptisch waren over een donkere kleur in de woonkamer. Donkergroen, donkerblauw, daar wordt je woonkamer toch alleen maar klein en donker door?


Hadden wij het even goed mis. Om een kleine woonkamer groot aan te laten voelen, maak je best gebruik van lichte kleurtinten. Schilder het plafond en de muren in dezelfde kleur om een ruimer gevoel te verkrijgen of geef het plafond een kleur dat net iets lichter is. Betaalbare Kunst en Wanddecoratie.


Grote, unieke en betaalbare mooie kunst aan de Muur ? Op canvas, behang, acrylglas, en meer. Bepaal zelf de maat, tot meter breed. Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren. Niet iedereen vindt het even makkelijk om kleurencombinaties voor de woonkamer te maken. Heb je minder ruimte in de woonkamer ? Plaats een sprekende bank tegen de muur en houd zo meer plek over voor andere meubels en woonaccessoires.


Dit is slechts een kleine greep uit de vele ideeën van KARWEI hoe je de woonkamer optimaal en stylisch kunt inrichten! Ga je voor een moderne, minimalistische stijl met een industriële touch? Een natuurlijke kleur groen geeft rust en warmte.


Met de kleur groen haal je een stukje van buiten naar binnen. Hang een paar mooie lijsten aan de muur , zet een aantal planten bij elkaar en voeg een paar leuke woonaccessoires toe. Een heel leuk resultaat bereik je ook door het kastje wat voor de muur staat in dezelfde kleur groen te schilderen.


Daarnaast kunt u in onze webshop ook muurstickers vinden die niet alleen uw woonkamer verfraaien. Alle muurstickers zijn eenvoudig op de muur te plaatsen en daarnaast uiteraard ook op vensters, kasten en deuren. Wil je dat jouw woonkamer voldoet aan actuele woontrends. Op deze pagina vind je alle woonkamer inspiratie en woonideeën woonkamer van Woontrendz in een overzicht. Blauw is niet een kleur die je vaak ziet als muur kleur voor de woonkamer.


Voor de kinderkamer is het heel erg gewil vooral voor de jongens. Daarnaast is blauw ook een hele mooie kleur voor de slaapkamer of werkkamer. Het is de kleur van de zee en de lucht. In combinatie met de prachtige kreet van ‘geloof, hoop en liefde’ maakt u van de woonkamer weer een sfeervolle ruimte waar u altijd naar op zoek was.


Waarom muurstickers voor in de woonkamer kopen bij Muursticker4sale? Soms is het moeilijk om op een betaalbare manier een woonkamer te voorzien van de juiste sfeer. Een kleurtje op je muren kan een wereld van verschil maken in je interieur.


Wij weten hoe lastig het is en helpen je daarom een handje. Volg dit stappenplan en je weet welke kleur je moet kiezen voor je muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts