maandag 15 januari 2018

Tent verduisteren

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Feedback Company beoordeeld met een 9. Ontdek nu onze nieuwe collectie tenten. Eerst in huis, achteraf betalen! Van sportkleding tot kampeerspullen.


Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Onze tenten zijn goed beoordeeld door onze klanten en dit zie je terug in alle reviews die online te vinden zijn. Tent Vango Soul 3Treetops.


Van alle gemakken voorzien tijdens uw avonturen in de buitenlucht met een van de vele tenten uit het assortiment van het Britse outdoormerk Vango. Deze tent uit de Soul serie biedt ruimte voor twee personen. Daarnaast biedt de tent u een optimale ventilatie, dankzij de ademende stof van de binnentent en het mesh. Vier daarvan uitgerust met de succesvolle verduisteringstechnologie. De Blackout Bedroom zorgt ervoor dat van het daglicht buiten blijft.


Ook in een tent slaap je nu eenmaal beter als het echt donker is. Met ‘familie tent ’ bedoel ik een tent waar een heel gezin in kan slapen, en met gescheiden slaapcabines zodat ouders bijvoorbeeld apart van de kinderen kunnen slapen. De naam zegt het eigenlijk al, een verduisterende tent zorgt ervoor dat het donker blijft in je tent. Door het verduisterende zeil komt er geen zonlicht meer binnen. Zo hoef je niet meer wakker te worden van het licht.


Een tent dus waarin je optimaal kan slapen. De slaapcabine is eenvoudig in de buitentent te ritsen en is gemaakt van verduisterend materiaal voor optimaal slaapcomfort. Zo zijn de binnententen van de Cabral serie gemaakt van een speciaal polyester met een coating. Deze coating zorgt er voor dat de binnententen goed verduisterd worden én een stuk koeler blijven! Koop uw Coleman Cabral tent bij coleman-shop.


Pop up tenten kopen bij Decathlon. Geen tent is sneller en eenvoudiger op te zetten dan de pop up tent. De pop up tenten van Quechua, bekend als Seconds tenten werden jaar geleden geïntroduceerd en zijn sindsdien voor vele kampeerders dé favoriete tent. Bekijk het Decathlon assortiment en koop uw tent direct online! Tenten voor de beste prijs!


Méér dan 2tenten onder andere koepeltenten, tunneltenten en familietenten. Die verdelen de tent in meerdere kamers en geven elke kampeerder de nodige privacy. Verder zijn er nog de drielagige ‘ramen’ bij de Coleman- tenten waarbij een van de drie lagen voor volledige verduistering en dus nog wat meer privacy zorgt.


Geen campinggenoot die nog kan binnengluren in jouw tent. Dat zit er in een tent niet altijd in. Bij Coleman hebben ze daar met de Blackout Bedroom technologie iets op gevonden. De Outwell pop up tent is de kleinste opgooi tent in het tenten assortiment van Outwell. Een groot voordeel van deze Outwell pop up tent is het opzetgemak.


Het opzetten van een tent was nog nooit zo gemakkelijk. U haalt de tent uit de tentzak, u gooit deze vervolgens in de lucht en wanneer de tent neerkomt op de grond is deze geheel uitgevouwen. Een outguard tentdoek is de beste keuze wanneer je je vakantie in je eigen gemaakte tent wil doorbrengen.


Onze outguard-stoffen garanderen bij zonneschijn een unieke ambiance. De fraaie luminescentie zorgt namelijk voor een bijzonder aangename ambiance. Bovendien beschermt de stof, dankzij zijn waterdichthei u ook tegen de regen.


Berkvens tentenverhuur beschikt over een modern assortiment membraamtenten. Onze tenten worden ingezet op diverse evenementen en festivals in binnen en buitenland. Daarnaast worden onze tenten uitstekend onderhouden en voldoen zij aan alle vereisten.


De wit met blauw gekleurde tenten zijn volledig verduisteren en in zon en schaduw te gebruiken. We hebben namelijk een 3-persoons tent van Gelert, het Outdoor merk! De binnentent is gemaakt van 190-draads polyester, voor de binnenkant is hetzelfde gedaan en de bodem van de tent bestaat uit Polyethyleen.


Je begrijpt dat dit een stevige tent is waar je gemakkelijk een plensbui op kunt hebben. OutdoorXL heeft een grote collectie bijzettenten. Ben je op zoek naar een bijzettent?


Wanneer je een tent koopt zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Ga je een weekendje naar een festival, dan zal een pop-up tent beter bij je passen. Kies dan voor een model met een hoge stahoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts