dinsdag 23 januari 2018

Fotolijst zilver

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Gratis verzending boven 39€. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Mooie zilveren fotolijsten voor die ene bijzondere foto waar je steeds weer met een glimlach naar kijkt. Zilveren fotolijsten zijn één van de specialiteiten van Zilver.


Van familiefoto’s tot aan vakantiefoto’s, trouwfoto’s, de kinderen en kleinkinderen en foto’s van uw meest dierbare huisdier. Een fotolijst eenvoudig in alle maten online en snel besteld.

De lijstjes zijn dubbelzijdig. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. De kleur zilver is tijdloos en zal daarom altijd op elke muur een mooi plekje vinden.


De leuke fotolijst is eenvoudig op te hangen. Fleur je kamer met je mooiste vakantiefoto. Een mooie fotolijst in elke kleur en formaat, online bestellen. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.


Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s. Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen.


Specialistisch advies nodig? Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Kies uit producten vanaf € 150.

Gemakkelijk en snel online een verzilverde fotolijst bestellen. Natuurlijk pakken we de fotolijsten mooi voor je in, wil je de foto er nog in doen voor het geven kies dan voor inpakpapier los. Fotolijsten tot - voordeel! Zilver behoort tot de put metalen en dit gevoel van luxe wordt in zijn geheel door onze fotolijsten getoond. De zilveren fotolijsten zijn gemakkelijk te openen aan de achterkant door middel van de soepele metalen gespen en zijn makkelijk aan de muur te bevestigen, zowel horizontaal als verticaal, door de stevige metalen hangers.


Zo vindt u hier mooie strakke modellen en prachtige zilverkleurige fotolijsten met een parelrand. Bekijk ons aanbod en selecteer uw favoriet. Bij ons vind je fotolijstjes in veel verschillende vormen en formaten. Het is extra leuk om meerdere lijsten samen met spiegels aan een wand te combineren, ofwel strak ofwel speels. Geef jouw mooiste herinnering extra aandacht door deze in een grote fotolijst te.


Bewaar de mooiste momenten die je hebt gefotografeerd in deze elegante Riverdale fotolijst. En mocht u een geschikte fotolijst gevonden hebben, dan kunt u deze heel simpel en gemakkelijk online bestellen. Snelle levering van uw fotolijst.


Alle fotolijsten die wij verkopen worden direct uit voorraad geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts