dinsdag 9 januari 2018

Montis puk low

Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Offerte met projectprijzen? Kies uit producten vanaf € 395. Boek het Puk Puk , Mrągowo. The PUK LOW is the latest addition to the PUK family.


Montis puk low

Just like its bigger brother, it is designed to embrace you. Whether in the office or at home, its luxurious look invites you to sit down comfortably. Exactly the way you want, without compromising its contemporary esthetic. Op kantoor of bij je thuis, zijn luxueuze uistraling nodigt je uit om comfortabel te gaan zitten.


Precies zoals jij dat wilt. Zonder daarbij concessies te doen op de eigentijdse esthetiek. Het stille silhouet is als een leeg canvas. Das PUK LOW ist der neueste Zuwachs der PUK Familie. Wie sein großer Bruder wurde es gemacht, um Sie zu umarmen.


Im Büro oder zu Hause: seine luxuriöse Ausstrahlung lädt dazu ein, sich bequem hinzusetzen. Genau wie Sie das möchten und ohne dabei Konzessionen an die moderne Ästhetik zu machen. Die ruhige Silhouette ist wie eine leere Leinwand. Montis Puk low omschrijving. Dankzij dit verlaagde model is het nu nog aantrekkelijker om de puk in een echte lounge-setting op te stellen.


De laag uitgevoerde fauteuil nodigt door zijn luxe uitstraling uit om comfortable te gaan zitten. Puk Low – Een ontwerp van Simon Pengelly. De lage uitvoering van de Puk is de nieuwste aanwinst van de Puk familie. Met of zonder knopen in de rugleuning maak je van deze fauteuil een eigentijdse fauteuil maar met een knipoog naar de klassieken. Een onzichtbaar en compact bewegingsmechanisme verandert deze comfortabele fauteuil in een subliem hulpmiddel om te rusten.


Montis puk low

Deze fauteuil zou zomaar de perfecte aanvulling kunnen zijn op uw zithoek. Het is een meubel met een ingetogen uitstraling. Het ontwerp van Simon Pengelly is ingetogen, elegant gevormd en oogt daardoor licht.


De nieuwste aanwinst in de Puk -familie is hier om uw hart te veroveren en een plaats in uw interieur veilig te stellen, want weggaan wil hij niet. De stoere relaxfauteuil nodigt u uit om plaats te nemen en een comfortabele houding te vinden, want dat is waarom hij in uw huis verblijft. Een bijzonder comfortabele zit zonder in te leveren op esthetische schoonheid. U krijgt direct een bevestiging. Hij nodigt uit om te zitten en omhelst u met al zijn comfort.


Het onderstel is gemaakt van noten: matgelakt, eiken: witgeolied of carbon gebeitst of een aluminium geborstelde draaivoet voorzien van kunststof voetjes. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat. MONTIS PUK fauteuil PRIJS. Puk M) Vraag nu een offerte en krijg direct een aanbieding met projectprijzen. Wij leveren door heel Europa.


Het kleine broertje van de Puk heeft een iets lagere rug waardoor hij optisch iets slanker oogt. Als u uw wachtwoord bent vergeten, vul dan hieronder uw e-mailadres in. We zullen u een e-mail toesturen, met daarin een link voor een nieuw.


Op zoek naar een geschikte fauteuil?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts