dinsdag 23 januari 2018

Groen verwijderen

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Alg en mos verwijderen met Biotex. Groene aanslag kan ook weggehaald worden met groene Biotex. Door de enzymen in de biotex worden alg en mos weggevreten.


Het gebruik van strooizout kan negatieve gevolgen hebben voor gecoate tegels.

De toplaag wordt door het zout aangetast. Doordat de toplaag poreuzer wordt kan de kleur. Daarna maak je een sopje van groene zeep en soda.


Biotex is ideaal om groene aanslag te verwijderen want de enzymen in Biotex vernietigen de algen en mossen in de groene aanslag. Verdun de Biotex met wat lauw water en giet dit over je terras. Voor een echt goed resultaat bezem je de Biotex even goed uit over je terras.


Na uur spoel je je terras schoon en verwijder je alle Biotex.

Grote kans dat je bij de kleurkeuze van je tegels niet voor groen hebt gekozen. Niet echt je favoriete hobby. Om groene aanslag te verwijderen zul je moeten gaan schrobben.


In de meeste gevallen zal een (halfharde) bezem alleen niet genoeg zijn om alles weg te krijgen. Dan zul je wat rigoureuze maatregelen moeten nemen om het groene aanslag te verwijderen. Veel mensen kiezen voor azijn bij het verwijderen van groene aanslag.


Het ontstaat op vochtige plekken waar weinig tot geen zon komt. Waarschijnlijk wil je er maar al te graag vanaf. Iedereen heeft er last van in de tuin en op het terras: groene aanslag.


We hebben tips van de expert en luisteraars! Beluister hier het fragment uit de radio-uitzending. Je ziet groene aanslag met name op plekken waar weinig zonlicht komt.


Een veel gehoorde ergernis is groene aanslag op terrastegels of groen mos tussen de klinkers van de stoep of oprit. Juist als de dagen donkerder en korter worden en er veel regen valt, is groene aanslag bij veel mensen een probleem. Het verwijderen van de groene aanslag kan op de volgende manier: Neem een mengsel van 3gram soda op liter water.

Los de soda eerst op in een liter kokend water en de overige liter moet je met koud water aanvullen. Pas wel op dat het geen aluminium aanraakt. Wanneer er sprake is van groene (alg) aanslag op de schutting of je terras dan kun je een vergifspuit vullen met deel azijn en deel water en hiermee de schutting besproeien. Vooraf dien je de plek wel vrij te maken van zand en bladeren. Voor het verwijderen van de groene aanslag maken wij gebruik van ons product VDS-algenbestrijder , u kunt ons product ook bij ons aanschaffen in eenheid van liter.


Zie hiervoor onder hoofdstuk “Producten” Tennisbaan onderhoud. Tevens bieden wij advies en ondersteuning op het gebied van tennisbaan onderhoud. Overigens, als je de juiste methode weet, valt het wel mee.


Je bent niet de enige die worstelt met een groen tuinpad en terras. In de winterdagen hebben mossen en algen door vocht en weinig zonlicht weer flink terrein gewonnen. Maar nu is het tijd om de aanval. De groene aanslag komt met name voor op het dekzeil, de buiskap, kabelaring, tent of het teakdek. Op deze oppervlakken kunt u de Allround Cleaner van Yachtec zonder problemen gebruiken.


Dan is Lime remover een prima product (zie filmpje) om het gemakkelijk te. Groene algen uit een zwembad verwijderen en voorkomen. Groen water door drijvende algen is een veelvoorkomend probleem bij zwembaden. Voor de behandeling zijn vaak verschillende chemicaliën en meerdere dagen wachten nodig, vooral als de.


Helaas hebben we allemaal wel eens last van terrastegels met een vieze groene aanslag erop. Wij hebben vandaag de oplossing voor het bestrijden van deze groene aanslag voor je! Natuurlijk kun je beter proberen om deze hardnekkige groene aanslag te voorkomen. Je sierbestrating wordt poreus, waardoor algen en vuil meer kans krijgen en groene aanslag moeilijker te verwijderen wordt.


Gebruik ook nooit chloor of zout, want die verbleken de kleur van je tegels. Heb je toch vlekken op je bestrating of groene tegels, maak die dan schoon met groene zeep. Houten meubilair is mooi en stoer, en als je handig bent heb je wat uitgezocht dat maanden per jaar buiten kan staan.


De schoonmaak gaat helaas niet vanzelf en dus moet je zelf aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts