dinsdag 23 januari 2018

Arco essenza

Dé Arco webshop van Nederland. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Boek uw Hotel in Arco online. Reserveer online, laagste prijzen.


Eind jaren negentig waren massief houten tafels erg gewil maar er was duidelijk ook behoefte aan een moderne versie. Er is efficiënt omgegaan met het materiaalgebruik.

It can also be turned into a high-end desk with a neat cable feed-through, cable management and privacy panel, and completed with a matching set of drawers from our Graphic Module range and cabinets from our Side-Store Office range. Een ontmoetingsplek, waar voldoende ruimte moet zijn voor allerlei tafelactiviteiten. Available in oak as well as in walnut. De gehele tafel is uitgevoerd in eiken naturel en heeft de volgende afmetingen: 280cm x 120cm x 75cm. De lengtematen variëren van 1tot 2centimeter.


Arco gebruikt een speciale methode waarbij de vellen fineer gespiegeld worden, zodat de patronen in het hout optisch doorlopen en er een gelijkmatig houtbeeld ontstaat. Kies uit 6producten vanaf € 80. Massief houten tafel in een elegante stijl en met een pure vorm.


Willem van Ast is de ontwerper van deze tafel voor Arco.

Het geheel kan ook als bureau worden uitgebouwd met een fraaie kabeldoorvoer, kabelmanagement en privacy panel. C36) - verkrijgbaar van 3. Een tafel die niet alleen geschikt is als eettafel, maar ook als werktafel. Essenza bij Smulderstextiel. Door middel van een kabeldoorvoer en kabelmanagement kan deze tafel uitgebouwd worden tot een volwaardig en representatief bureau.


Voor extra zitcomfort kunt u de bank voorzien van zitkussens. De bank is leverbaar in massief eiken- of notenhout en in vier afmetingen. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat. Hierdoor past de massieve tafel in vrijwel iedere interierstijl en is hij makkelijkt te combineren met diverse soorten stoelen. Een mooie grote uitvoering van 280cm x 105cm x 75cm.


Het blad en de poten zijn uitgevoerd in Amerikaans notenhout. Deze ontwerpen kenmerken zich allemaal door een minimalistisch en functioneel design. Arco met Jorre van Ast en Jan Tichelaar.


Aandacht staat in hun visie voorop. Dat begint bij het hout dat de basis vormt van elk ontwerp. De tafels, stoelen en kasten van Arco tonen karakter.


Met zorg selecteert en bewerkt Arco het mooiste eiken, noten, ahorn en kersen. Een prachtige multifunctionele eetkamertafel die door middel van een fraaie kabeldoorvoer, kabelmanagment en privacy panel ook uitgebouwd worden tot een bureau. Opgekocht uit overtollige voorraad.

Eind jaren ’waren massief houten tafels erg gewil evenals aan moderne varianten. Er is bovendien duurzaam omgegaan met het houtgebruik. Uitvoering: massief eiken smoke geolied. Eiken) Wij leveren door heel Europa.


Hij is zeer geschikt als eetkamertafel, evenals volwaardig bureau. Tevens is er zeer efficiënt omgegaan met de materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts