donderdag 18 januari 2018

Transparante buitenbeits

Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Buitenbeits van alle merken op beslist. Een dergelijke dekkende beits zorgt voor een kleurverandering en zal bovendien ook een deel van de natuurlijke structuur doen verdwijnen. Gelukkig is er wel een alternatief: een transparante beits zoals bijvoorbeeld Wijzonol transparante beits.


Door het aanbrengen van een transparante beits kleuren jouw meubelstukken niet.

Je kunt beits gebruiken voor de trap of voor een houten tafel. Maar er is ook transparante beits voor de buitenkant van je huis. Te denken valt aan een houten hek maar ook een pergola van hout is prima met beits te verven. Naast binnen- en buitenbeits is transparante beits ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook vind je bij KARWEI steigerhoutbeits, deze transparante steigerhoutbeits geeft al jouw tuinmeubels een boost.


Bij ons klusadvies kun je bijvoorbeeld vinden hoe je eenvoudig een schutting kunt beitsen. Ben je er uit welke beits het gaat worden en kun je niet wachten om aan de slag te gaan?

Wil je de noesten van het hout graag blijven zien en het natuurlijke karakter daarvan naar voren laten komen? Een transparante beits is dan een goede keuze. GAMMA tuinbeits transparant kleurloos liter is ideaal voor het langdurig beschermen van bijvoorbeeld uw tuinhuis, schutting en pergola, ook als deze geïmpregneerd zijn. Deze glanzende, transparante beits is een oplosmiddel houdend product en is beschikbaar in diverse dekkende en transparante kleuren.


Transparante beits voor bijna alle houtsoorten. U vindt er onder meer dekkende, impregnerende en transparante beits, tuinbeits en steigerhoutbeits. Steigerhoutbeits is levervaar in verschillende wash effecten zoals black wash, grey wash en white wash. Kies bijvoorbeeld voor een CetaBever buitenbeits , zoals de Cetabever schuur en tuinhuisbeits dekkend zwart. Of kies voor een GAMMA buitenbeits in een mooie natuurlijke tint, zoals GAMMA buitenbeits transparant UV mahonie of de Rambo pantserbeits tuinhout transparant teakhout zijdeglans.


Bij GAMMA vind je altijd wel de juiste buitenbeits. Kies dan voor een transparante beits. Binnenbeits en buitenbeits. Bekijk meerdere aanbieders op Kiesproduct. Schilderen met succes doet u met verf van Sigma.


Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren. Dit betekent dat u door de goede hechting en de hogere laagdikte, met minder lagen een goede bescherming realiseert.

Door het EPS systeem kan de buitenbeits direct op het hout worden aangebracht, grondverf of primer is niet nodig. De ideale transparante beits voor al uw houten tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevel-betimmeringen. Ook zeer geschikt voor zachte hardhoutsoorten, zoals redwood en western red cedar, alsmede ruw vuren. Alles uit voorraad leverbaar, morgen bij je in huis. Voordelen van hout beitsen is dat de levensduur met jaren wordt verlengd.


Beits voor buiten koop je eenvoudig online bij bol. En helemaal uniek is Remmers houtbeschermingscreme, dit is een buitenbeits op crème basis. Mochten er scheuren of gaten in het tuinhout zitten, repareer deze dan. Ga je dekkende beits gebruiken? Maak dan gebruik van houtrotvuller.


Bij transparante beits maak je gebruik van kneedbaar hout. Na de reparatie moet je nog even de gerepareerde plekken schuren, schuur in de richting van de houtnerf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts