donderdag 25 januari 2018

Rolgordijn voor velux ggl 4

Warmte-isolerend in de Winter, Zonwerend in de Zomer. Te installeren binnen minuten. Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Rolgordijnen voor elk merk dakraam.


Bestel direct de perfecte maat!

Het rolgordijn geeft namelijk sfeer mee in de desbetreffende ruimte. Velux rolgordijn op Vergelijk. De rolgordijnen zijn strak vormgegeven en hebben een minimalistische uitstraling. De kleurkeuze is bepalend voor de uitstraling van het rolgordijn. Ze zijn ideaal voor slaapkamers, waar u een volledige controle over het daglicht nodig hebt met het oog op een goede nachtrust of een verkwikkend dutje overdag.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Koop en verkoop ggl velux eenvoudig op Marktplaats.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Super actie verduisterend rolgordijn voor uw velux dakraam. VELUX kleuren rolgordijn en voorraad. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer.


Zelf meten is dus niet nodig, de maatcode is bepalend. Lichtdoorlatend of juist volledig verduisterend. Onze Ouro dakraamgordijnen worden op maat voor u gemaakt.


U kunt kiezen uit een zeer groot aantal stoffen, voor elk interieur is een oplossing. Laat u overtuigen en download onze brochure! Daarnaast creëer je er meer sfeer mee!


Het dakraamrolgordijn is voorzien van een cassette zijprofielen waardoor er geen licht langs de stof van het rolgordijn komt.

Dit type gordijn is geschikt in ruimtes waar je geen lichtinval en geen inkijk wil. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer. Speciaal voor u presenteren wij deze prachtige binnenzonwering.


Ontdek ons ruime assortiment! Wij verkopen niet de rolgordijnen van de originele dakraam merken, maar hebben ons eigen rolgordijnsysteem ontwikkeld. GDL GFL GGL GGU GHL GHU GIL GIU GPL GPU GTL GTU GXL GXU GZL VFA VFB VFE VIU. Je kunt kiezen voor traditionele verduisterende gordijnen, of voor een rolgordijn als verduisteringsgordijn. Zelfs als je een dakraam hebt waar het licht door naar binnen valt, kun je een goed verduisteringsgordijn vinden bij Praxis.


Kijk maar eens op onze website, daar hebben we al onze verduisteringsrolgordijnen netjes bij elkaar gezet voor je. GGL - laten vervangen voor een SK06? Dit typeplaatje is alleen zichtbaar wanneer u uw dakvenster open tuimelt. Indien de code onleesbaar is kunt u contact met ons opnemen voor advies.


Dakraam Garant kan dit voor u realiseren! Kijk dan even in onderstaande tabellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts