vrijdag 12 januari 2018

Sterretjes behang

Sterretjes behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. In onze webwinkel hebben wij het leukste en mooiste sterrenbehang. Wij hebben sterretjes behang in grote en kleine sterren en alle kleuren.


Ook is ons sterbehang er in verschillende kleuren, zoals ster behang roo ster behang zwart, ster behang roze, ster behang blauw, sterren behang beige enzovoorts. Daarop lieve sterretjes in verschillende maten en kleuren: rood taupe en oranje Leuk te combineren met een streepjesbehang of met het wereldkaart behang maar zo alleen ook erg leuk! De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins.


Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Wij produceren al het behang zelf. Het behang wordt geprint op hoogwaardige grootformaat printers. Na het printen wordt het behang zorgvuldig verwerkt en elke order wordt handmatig gecontroleerd en verpakt. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan.


Sterretjes behang

Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Roze sterretjes behang , een uniek ontwerp voor de kinderkamer. Verras uw kinderen met een nieuw muur interieur met ons behang met roze sterretjes ! Twinkle, twinkle, little star! De kinderkamer is dé plek om eindeloos lekker te kunnen spelen, te fantaseren en de mooiste dromen te dromen. Sterren behang Het mooiste sterren behang vindt u uiteraard bij behangwebshop.


Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Mooi zilveren sterretjes behang voor de kinderkamer.


Sterretjes behang

Wilt u ook zo graag de slaapkamer muren van uw kinderen renoveren? Dan bent u bij ons op de goede weg. Neem een kijkje naar onze verschillende leuke behang met sterretjes ontwerpen met verschillende kleuren, maten en vormen.


Sterren zijn tijdloos en in een slaapkamer krijg je met sterren behang het idee dat je door het heelal zweeft. Je kunt oprecht vertellen dat je onder de sterren geslapen hebt. Zoals sterrenbehang roo sterren behang roze, sterren behang blauw, sterren behang paars.


Sterretjes behang

Sterretjes behang hebben wij in verschillende kleuren. Maar ook is ons sterrenbehang verkrijgbaar in verschillende ster maten. Dit duurzame papierbehang is gemakkelijk in gebruik.


Het papierbehang dient u te plakken volgens de bijgeleverde instructies op het etiket. Dit behang is perfect voor de decoratie van een jongenskamer, babykamer of kinderkamer. Altijd de laagste prijs bij Behangkoopjes! Vind de beste selectie sterretjes behang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit sterretjes behang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Prachtig sterrennacht behang met uit de Fly me to the Moon collectie van Lilipinso ontworpen door Sophie Cordier. Het prachtige donkerblauw en de sterretjes zal zo mooi staan op de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts