dinsdag 16 januari 2018

By boo poef

Bestel Poefs van By-Boo bij Sfeer. Eigentijdse Poefs uit de nieuwe collectie van By-Boo. Vandaag bestel morgen bezorgd! De mooiste woontrends vind je hier! Ontwerp uw huis met bijpassende Poefs.


Haal vandaag nog die poefs in huis.

Ontdek ons unieke assortiment poefs. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Instagram Volg ons op instagram en blijf volledig op de hoogte.


Heb jij ons al als perfect aanvulling voor jouw interieur? Ben je op zoek naar een poef van By-Boo ? Bekijk ons ruime assortiment en bestel gemakkelijk op Gigameubel. Je interieur krijgt een warme uitstraling met de By-Boo poef Himalaya!


De poef is gemaakt van naturel gekleurd Jute en is voorzien van zwarte versieringen.

Je kunt deze poef niet alleen te gebruiken als extra zitplek, maar ook als comfortabele voetensteun of decoratief item voor in het interieur. Deze poef komt van het toffe Nederlandse merk By-Boo ! Door de wassing in combinatie met de gerafelde randjes heeft poef Mono een stoere uitstraling gekregen. De poef is niet al te groot dus hij is leuk te combineren met de andere meubels in de woonkamer, maar past ook erg leuk in de slaapkamer! De poef mono is gemaakt van katoen en maakt uw interieur af en uniek. Wat een mooi model is deze poef uit de collectie van het gave nederlandse merk by boo.


Overal komt deze poef echt tot. Dat is te danken aan het unieke design van de poef. Zo is de zijkant van poef bekleed met verschillende lappen stof in verschillende gele kleurtinten. De ambachtelijke uitstraling van de poef maakt de Mono perfect voor een landelijk interieur.


Deze Mono poef van By-Boo is niet alleen ontzettend handig, maar ook een plaatje om te zien! Poef Mono is behandeld met een speciale washing waardoor de poef een extra stoere uitstraling heeft. De poef heeft een hoogte van 35cm, breedte van 50cm en diepte van 50cm. Poefs zijn tegenwoordig veelvuldig terug te vinden in het interieurmodebeeld en daarom kun je hiervoor te kust en te keur in de Zitmaxx Wonen collectie van By-Boo. Wat te denken van een juten poef om je landelijke interieuruitstraling van nog meer karakter te voorzien?


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. By-Boo is een Nederlands merk met gave items die net even anders zijn.

By-Boo laat zich niet in een hokje stoppen. By Boo poef tot goedkoper. Of het nu gaat om een By-Boo salontafel die net even anders is, die stoere lamp voor boven de eettafel of een zacht en warm vloerkleed: By-Boo weet je elke keer te verrassen. De poef van By-Boo is uitgevoerd in verschillende tinten groen met een geraffeld effect. Handig als voetenbank of bijzettafeltje.


Heeft u een vraag over By-Boo Poef Jute? Druk dan op de product informatieknop. Stoere poef van 1 katoen uit de nieuwe collectie van By-Boo.


De Mono poefs zijn leverbaar in verschillende afmetingen in de kleuren antraciet, blauw, groen, roze en geel. Onze website maakt gebruik van cookies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts