maandag 8 januari 2018

Xl rolgordijnen

Ontdek ons ruime assortiment! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk de populairste artikelen. Al verkrijgbaar vanaf €274. Goedkoper Dan In De Winkel.

Xl verkrijgbaar vanaf €796. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. De rolgordijnen worden geleverd tot en met een maximale breedte van meter.


Het rolgordijn XL wordt naar aanleiding van je bestelling volledig op maat voor je gemaakt. De XL rolgordijnen zijn in verschillende stofsoorten verkrijgbaar. De zonwerende en verduisterende stoffen zijn van polyester, welke nauwelijks kreukt en verkleurtn de XL rolgordijnen verkrijgbaar met een screenstof. Door de combinatie van PESPVC in één, is de stof gemakkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk.


Nederlandse top kwaliteit rolgordijnen in verschillende breedtes. Duo rolgordijn XL linnen structuur.

Naast neutrale en moderne interieurkleuren is dit duo rolgordijn ook verkrijgbaar in de opvallende kleuren violet, aqua en steen (rood). Rolgordijn XL verduisteren speciaal voor u op maat gemaakt. Bij dit duo rolgordijn komt het doek robuuster over. U heeft gekozen voor rolgordijnen XL Verduisterend.


Ze zorgen voor privacy en bieden bescherming tegen een laaghangende zon. Onze verduisterende stoffen zijn uitermate geschikt voor de slaapkamer. Rolxx rolgordijnen zijn de perfecte raamdecoratie voor elk raam.


Wanneer u graag meer privacy wilt creëren, maar liever geen gordijnen ophangt, zijn rolgordijnen een uitstekende oplossing. Een voordeel van rolgordijnen is dat ze overdag volledig kunnen worden opgerold. Bij elk rolgordijn is een eenvoudige instructie toevoegt hoe je de rolgordijnen zelf kan inkorten. Een rolgordijn is bovendien gemakkelijk te bevestigen.


Je hoeft voor het kopen van Woonexpress rolgordijnen je huis niet eens te verlaten, want bij ons kun je de rolgordijnen online kopen. Of bezoek één van onze winkels. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Kies uit 9producten vanaf € 100. Kies voor een luxe cassette of standaard zijsteunen. Prijsklasse is hierbij het prijzigste.

Kwalitietsproducten van Verano Door de zwaardere bovenbuis kan een grotere breedte en hoogte worden gerealiseerd zonder dat de bovenbuis door gaat hangen. Bereken uw prijs, en bestel direct online rolgordijnen van hoge kwaliteit voor extra lage prijzen. De onderlat wordt altijd in de kleur van het profiel geleverd. De maximale garantie maat is 12m2. Kies en combineer alle typen rolgordijnen : verduisteren zonweren lichtdoorlaten etc.


Voor elke ruimte en budget.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts