woensdag 31 januari 2018

Antiek winkel rotterdam

Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens.


Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Deze website maakt gebruik van cookies.

Klik hier voor meer informatie. Info over antiek winkel rotterdam. Resultaten van zoekmachines! Op de Voorstraat 1is één van de mooiste antiekwinkels van Dordrecht en omstreken gevestigd.


Rotterdam , antiek , maritiem en prenten gaan prima samen. Zijn specialisatie en zijn passie voor antiek vormt een referentie kader voor het verleden, dat traditiegetrouw gebruikt wordt als maatstaf voor het heden. Een must voor elke verzamelaar.


Kom even kijken op de website. Zoek je een antiekwinkel in Oude Noorden?

Hieronder vind je een overzicht van alle antiekwinkels in Oude Noorden. Vergelijkbare zoekopdrachten voor antiek winkel. Vanuit de eigen woning gestart als ondernemer: Postzegel- en muntenhandel. Al snel uitgebreid met de in- en verkoop van goud en zilveren de verkoop van brandkasten. Telefoonnummers, adressen, e-mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina.


Welkom bij Hulskes Antiek. Ieder mens is uniek, en zo ook ieder interieur. Bij ons vindt u honderden echte antieke meubelen uit alle windstreken.


Je kunt ook op een eenvoudige manier een antiekwinkel in je buurt vinden, door op postcode, plaatsnaam of door op het antiekwinkel zelf te zoeken. In onze antiekwinkel vindt u een ruime collectie van schilderijen, meubels, porselein en zilver. Nederlan makkelijk gesorteerd op provincie. Verras een geliefde met een zilveren doosje, fleur uw kantoor op met een prachtige fauteuil of kies voor een kast uit het oude Indië.


Groot of klein, honderden jaren oud of slechts tientallen jaren oud: bij Antiek Brocante hebben we voor ieder wat. Een unieke locatie voor iedereen die van antiek en kunst houdt. In diverse stands en vitrines vindt u bijzonder.


Bekijk de gegevens en reviews van antiekwinkel Dubbele Deur Antiek De. Antiek Rodenburg en Keus Antiekwinkel Dordrecht. Door regelmatig Frankrijk en België te bezoeken, komen we vaak terug met een vrachtauto vol oude spullen.


Iedere keer is het weer een verrassing wat we tegenkomen!

Daarom bent u misschien verrast door deze verzameling tafels. Antieke tafels in veel varianten, van chique gepolitoerd tot mooi doorleef niet lastig maar juist leuk om daar een grote verzameling van aan te leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts