dinsdag 19 juni 2018

Glaskralen gordijn

Oerdegelijk, op alle afmetingen kant en klaar en als dhz pakket. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een glaskralengordijn van groothandel Orientals is gemaakt van echte glaskralen uit India. Deze glaskralen hebben verschillende kleuren, maar de gordijnen zijn ook verkrijgbaar in één kleur.


Het gewicht van deze glaskralengordijnen is ongeveer kilogram en zijn te verkrijgen inclusief een metalen ophangsysteem.

Kant en klaar glaskralengordijn geleverd. Even uitpakken en u kunt beginnen met ophangen. Elk oriëntaals kralengordijn bestaat uit strengen met onderaan een koperkleurig belletje en een gratis embrasse om het gordijn open te houden. Kralengordijnen, diverse kleuren.


Glaskralen kleurrijk, blauw, transparant, roo oranje of groen. Een orientaalse sfeer in de woonkamer, keuken of tuin! Mooi en ook nog eens decoratief in het interieur.


Een Oosters kralengordijn van Kalini is gemaakt van schitterende glaskralen.

Maak van een deuropening ook een mooi entree. Met wat zonlicht op de glaskralen komen de vrolijke kleuren je tegemoet. Het is makkelijk te monteren dankzij het meegeleverde ophangsysteem dat met twee punten wordt gemonteerd aan de plek waar je hem wilt ophangen: de deuropening, schuifpui, raamkozijn (raamdecoratie) of plafond (als roomdivider). Laat het licht schijnen door dit prachtige kralengordijn en je hebt een betoverend uitzicht!


Dit kralengordijn is gemaakt van glaskralen met een goudkleurig belletje. Voor een paar euro heeft u al een gordijn van gaasstroken of van plastic kralen, maar of dat de sfeer brengt waar u naar op zoek bent is nog maar de vraag. Een betere optie voor wie voor sfeer en kwaliteit wil gaan, is een glaskralengordijn. Glazen kralengordijn glaskralen gordijn bruin beige India Zie informatie onderaan voor reageren: verzenden voorkeur gaat uit naar ophalen.


Gomsa verkoopt verlichting, meubelen en accessoires uit Tunesië, Marokko, Turkije, Egypte, India en overige landen. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen. Deze multicolor kleurstelling is een echte favoriet! Dus, ben je into the Bohemian way of living?


Dan durf je zeker te kiezen voor kleur en is dit gordijn echt wat voor jou! In dit kralengordijn vind je alle kleuren van de regenboog! Oosterse glaskralengordijn , Met een beetje zonlicht op het kralengordijn, sprankelen de vrolijke tinten je tegemoet.


Wilt u uw nieuwe kralengordijn gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen?

Bekijk alle mogelijkheden op de website van Horrenbouw! Wilt u een vliegengordijn met kralen door ons op maat laten maken? Een beetje zonlicht op het glaskralengordijn en de vrolijke kleuren komen je tegemoet. Met deze cookies kunnen wij.


Bestel je kralen eenvoudig online in onze webshop. Klik hier voor meer product informatie en specificaties. Houd vliegen buiten de deur met dit hippe vliegengordijn van Kitsch Kitchen. Dit vliegengordijn is gemaakt van Mexicaans tafelzeil.


Elke strook is dubbelgestikt, dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts