woensdag 6 juni 2018

Porseleinen schaaltjes

Bekijk ons unieke assortiment kommen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Verfijnde decoratie met fazanten. Enkele met minieme chip en haarscheurtje.


De schaaltjes kunnen in de vaatwasser. Een schaaltje van porselein met een geprint dessin en een goudkleurige rand.

Het is niet door en door zwart, eerder heel donkergrijs. Het schaaltje is gemaakt van porselein en heeft een pure, universele uitstraling. Gebruik dit schaaltje bijvoorbeeld voor het. Dit porseleinen schaaltje meloen is een echte eye-catcher op jouw koffietafel. Ook leuk: combineer het porseleinen schaaltje meloen met een van de andere vruchten uit de fruitschaal-serie: sinaasappel, appel en grapefruit.


Niet alleen de binnenkant is leuk, want als je het schaaltje omdraait zie je een verrassend echt lijkende appel. Doordat de buitenkant ongeglazuurd is gelaten is elk detail van de appel extra goed zichtbaar. Kleine schaaltjes en kommetjes, daar kunt u nooit genoeg van hebben. Hun functionaliteit is zo divers als het maar kan. Daarom hebben wij ons uiterste best gedaan om voor u een prachtig assortiment samen te stellen.


Want waar zou u kleine schaaltjes of kommetjes voor willen gebruiken in uw horeca gelegenheid? De mogelijkheden zijn nagenoeg. Met een diameter van centimeter is het schaaltje eenvoudig te serveren. Vandaag besteld = Morgen in huis! Dus liever schilder je de zijkant van je mok of schaaltje , zodat het niet in contact komt met je eten.


Kleed je tafel aan met Aan tafel met Karin.

Luxe zwartkleurig porseleinen schaaltje met bronskleurige engel. Schaaltje Geometria rond 240ml, 10. Dit schaaltje is ook verkrijgbaar in een ivoorkleurige uitvoering met bronskleurige engel.


Leuk decorstuk om cadeau te krijgen of om cadeau te geven. Wilt u het schaaltje in het echt zien? Een reeks van vijf Chinees porseleinen schaaltjes.


Twee met een haarscheur, waarbij één met randschilfer. Une série de cinq petits plats en porcelaine de Chine. Naast porselein , kun je hier ook terecht voor veel servies gemaakt van aardewerk. Het grote voordeel van aardewerk is de grote variatie in mogelijke kleuren. Zo kun je klassiek witte borden van porselein eenvoudig combineren met gekleurde schaaltjes en kommetjes.


Op deze manier voeg je stijlvol kleur toe aan een gedekte tafel. Het liefst met de echte kleine bloemetjes op het kant (van porselein ), waarbij het kant nog heel is. Ze zijn erg kitsch, onder een glazen stolp of op een taartschaal staan ze nog wel decoratief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts