vrijdag 8 juni 2018

Glasfolie voor buiten

Van zonwerende glasfolie tot decoratieve folies. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment! Dé glasfolie specialist van Nederland. Vele soorten en alles op maat. Een Offerte aan via het Formulier.

Bestel je Glasfolie online. Betaal slechts € verzendkosten. Er bestaat ook plakfolie voor buiten. Het verschil tussen plakfolie en raamfolie is dat raamfolie doorzichtig is, je kunt er doorheen kijken.


Bij plakfolie is dat niet het geval. Dit folie van het merk Aslan heeft een sterke kleefkracht. Bovendien is de samenstelling van het Aslan raamfolie zo gemaakt dat je het folie voor buiten kunt gebruiken!

Het folie kan tegen weer en wind en is dus ideaal voor bijvoorbeeld een glazen windscherm, etalages etc. Uiteraard kun je dit folie ook binnenshuis gebruiken. Zoek je professioneel folie voor buiten ? Wij hebben zowel plakfolie als raamfolie voor buiten.


Het plakfolie kun je bijvoorbeeld op een aanhanger plakken of op een gladde buitenwand. Het raamfolie (wat lichtdoorlatend is) kun je op glazen panelen, bijv. Het Aslan folie is bestand tegen regen en heeft een sterke kleefkracht. Wat is het verschil tussen glasfolie en raamfolie?


Plakfolie, ook wel decoratiefolie, is wel wat anders. Dat is namelijk bedoeld voor meubels. De zonwerende glasfolies en de veiligheidsfolies zijn glashelder.


Je kunt er normaal door naar buiten kijken. Matte glasfolies zoals de anti-inkijkfolie, zandstraal folie en decoratie folie zijn niet doorzichtig. Anti-inkijkfolie of zandstraal folie zien er net zo uit als matglas of gezandstraald glas.


Zo heb je bijvoorbeeld decoratieve folie , zoals met hout-, blok- of bloemmotieven en verscheidene kleuren en afwerkingen zoals mat, glanzen semi-transparant, zandstraaleffect of spiegelfolie.

Raamfolie ( glasfolie ) op maat, naar eigen ontwerp. Wil je graag je huis opleuken met raamfolie op maat? Praxis biedt een veelzijdig assortiment aan raamfolie voor elke smaak en stijl. Dan is een zonwerende raamfolie de juiste keuze voor jou.


Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Of kom langs in een van de vele bouwmarkten bij jou in de buurt.


Bij KARWEI vind je statische raamfolie, glasfolie , zelfklevende folie en plakfolie voor meubelen altijd voor een aantrekkelijke prijs. Zonwerende glasfolie is van binnen uit gezien vrijwel doorzichtig, u kunt gewoon naar buiten blijven kijken, terwijl u daarentegen geen last heeft van de scherpe zon. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie ( glasfolie ) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. De UV-werende laag van de folie zorgt er voor dat uw meubels, stoffering en apparatuur minder snel verkleuren. Dit type folie laat veel licht binnen maar belemmert het uitzicht waardoor zowel naar binnen als naar buiten kijken wordt verminderd.


U ziet wel de contouren van iemand die langsloopt. In de zomer blijft het juist koel. Deze folie is geschikt voor alle seizoenen. De warmte straling die van buiten komt wordt teruggekaatst naar buiten maar zal hierbij wel tweemaal door de binnenste glasplaat passeren waardoor deze (toch lichtjes) opwarmt. Met de spiegelende zonwerende folie kunt u bijvoorbeeld tot wel aan zonnewarmte weren en ook de neutraal getinte glasfolie weert de warmte tot wel.


Er is een effect maar niet echt wow. Bij HR glas wordt aangeraden om de raamfolie aan de buitenzijde aan te brengen met een folie voor buiten. Dit geldt ook voor gelamineerd glas.


Gematteerde glasfolie voor inkijk-en uitzichtbelemmering. Lastig voor jou is echter dat deze folies net zo duur of duurder zijn als een redelijke buitenzonwering zoals een screen (verticaal buiten vlak voor het raam te plaatsen tussen het kozijn. er zijn vrij aardige producten in deze hoe te vinden) of een uitklap luifel (kan al vrij goedkoop, zeker als je het zelf plaatst). Spiegelende glasfolie voor inkijkbeperking met onbelemmerd uitzicht.


Zelfklevende glasfolie plakt door middel van lijm en is eenvoudiger te monteren dan de statische variant. Houd de zon buiten met onze zonwerende folie. Enkel- en dubbelglas bieden weinig bescherming tegen uv-straling in de lente en zomer, waardoor uw huis, kantoor of school in korte tijd snel opwarmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts