maandag 25 juni 2018

Fotolijst a4

Bestel nú snel uw Lijsten. Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten? Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema.


Fotolijst a4

De fotolijsten Apassen in elk interieur, dus ook in de jouwe! Die mooie tekening van je kleinkind bepaalt de sfeer in jouw huis! En een trotse oma of opa wil dit uiteraard aan iedereen tonen. En wat dacht je van die afbeelding uit dat tijdschrift dat je dankzij de fotolijsten Aformaat nu gewoon in kunt lijsten.


De veelzijdigheid van de fotolijst 21x2( fotolijst A) zit niet alleen in het gangbare formaat. Van eenvoudige eikenhouten lijsten tot barok gouden lijsten, u bestelt alle soorten en stijlen gemakkelijk op fotolijsten. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Fotolijst A, altijd een passende lijst. Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten.


Fotolijst a4

De totale maat van de fotolijst is te bepalen door naar de profielbreedte te kijken. In elke lijst wordt er daarom een foto weergegeven met daarop een profieltekening, zodat je de hoogte en breedte en dus het totale formaat van de fotolijst kunt zien. Omdat wij de fotolijsten zelf ambachtelijk produceren kunnen we elk gewenst formaat lijst en afmeting uit voorraad leveren. Bij alle fotolijst producten hebben we standaard afmetingen voor u geselecteerd en voor fotolijsten op maat hebben wij bij elke product een maatwerk button geplaatst. Kwaliteit zonder compromissen.


Nu bestellen al vanaf € 195! Specialistisch advies nodig? Diverse soorten en maten fotolijstjes v. De glazen fotolijst kan gevuld worden met uw eigen poster, maar er zit ook al een leuke poster bij met een eigenwijze Zusss tekst! De houten standaard maakt het geheel helemaal af en.


Bij ons vindt u het grootste assortiment Alijsten in verschillende materialen en kleuren, van klassieke wissellijsten tot moderne fotolijsten. Een fotolijst Aformaat is meestal uitsluitend bedoelt om opgehangen te worden en is dan niet voorzien van een staander om de fotolijst neer te zetten. Afotolijst neerzetten of ophangen. Middels de metalen hangers kunnen al onze fotolijsten zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Bij ons koopt u uw fotolijst met een standaard afmeting of een fotolijst volgens uw specificaties.


Deze transparante fotolijst wordt geleverd inclusief veer, waardoor u direct het bijzondere effect van een dubbelglas fotolijst kunt ervaren. Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s.


Fotolijst a4

Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Uw Product is Altijd op Voorraad! Dat is de reden waarom wij voor u een zeer breed scala aan fotolijsten hebben geselecteerd.


Ook voor opplakken en inlijsten bent u bij ons aan het juiste adres! We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Staand fotolijstje of een hangend fotolijstje ? Het glas kun je er uit schuiven waardoor je heel gemakkelijk de foto of poster kunt vervangen.


Fotolijst a4

Nieuwe fotolijst met houten rand. Cm het kan verzonden worden via. Je kunt kiezen voor een fotolijst waar je een enkele foto in stopt of voor een fotohouder of fotocollage. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je fotolijst goed in je interieur past. Probeer daarom vooral eens te filteren op je favoriete woonstijl en sla je slag tussen de modern klassieke, landelijke of industriële fotolijsten.


Op zoek naar een fotolijst ? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Er zijn verschillende soorten fotolijsten opgenomen in het assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts