donderdag 7 juni 2018

Wereldkaart landen inkleuren

Nederlan Europa en de wereld. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Landen en werelddelen inkleuren.


Ben jij creatief, en ben jij op zoek naar een leuke muurdecoratie van goede kwaliteit? Dan is een wereldkaart om zelf in te kleuren echt iets voor jou.

Met zo’n wereldkaart haal je een trendy decoratie in huis die je helemaal naar jouw eigen zin kunt maken. In hoeveel landen ben jij geweest? Reisavonturen aan in welke landen jij geweest bent en maak jouw eigen persoonlijke wereldkaart.


De door jouw bezochte landen worden vergeleken met de gemiddelde reiziger en je ontvangt tips voor nieuwe bestemmingen. Waarom zou je het niet doen? De knop alles inkleuren reageert nergens op. Maar dat komt omdat mijn ouders nogal van het reizen waren en we woonden vroeger in de Cariben.


Vergelijk jouw bestemmingen met de bestemmingen van de gemiddelde reiziger en bekijk reistips.

Op onze online wereldkaart klik je eenvoudig van werelddelen, naar landen , steden en gebieden om vervolgens in te zoomen op toeristische hotspots. Wereldkaart in lijst Wanneer je een wereldkaart in lijst van Wereldkaarten. De wereldkaart die jij hebt uitgezocht wordt hiermee nog specialer. Dankzij de opties voor de lijst kun je de ingelijste wereldkaart in zijn geheel nog wat personaliseren.


Op deze wereldkaart worden alle landen met krachtige kleuren uitgebeeld. Op een witte wand geeft dat mooie kleurrijke accenten! Let op: voor optimale leesbaarheid van de landennamen op deze wereldkaart , adviseren wij om voor een afmeting van minimaal 60xte kiezen.


Jouw persoonlijke wereldkaart ! De Scratch Map is een geweldige manier om te pronken met waar je bent geweest op reis. Door de gouden laag met een muntje weg te krassen, maak je de landen die je hebt bezocht in felle kleuren zichtbaar. Het resultaat is een unieke en persoonlijke kaart van de wereld met plekken waar jij bent geweest. Deze poster van de wereld is gedrukt op kwalitatief hoogwaardig mat papier. Deep Sleeping on the Beach with Waves Tonight - Relaxing Ocean Sounds at Night - Duration: 8:05:04.


Naturaleza Viva - Sonidos y Paisajes Increíbles. Op de prachtige Scratch Map Origineel kraskaart kun je bijhouden welke steden of landen je. Sleep je dat naar Scandinavië, dan zie je dat het land ineens een stuk groter wordt en dat de verhouding tussen de Verenigde Staten en Scandinavië op de wereldkaart die wij kennen dus helemaal niet klopt.


En zo werkt dat voor alle landen. Zo wordt ook wereldkaart landen ook wel een politieke wereldkaart genoem ofwel een wereldkaart waarop de staatskundige grenzen van landen duidelijk zichtbaar is en ook duidelijk gezien kan worden waar landen liggen.

DE WERELD bestaat uit 1soevereine landen en nog eens honderden afhankelijke gebieden. Op deze site kun je bijhouden welke landen en gebieden je hebt bezocht. Na het invullen zie je deze landen ingekleurd op een wereldkaart.


Zij hebben gemiddeld landen en gebieden bezocht. Op een wereldkaart met kraslaag kun je bijhouden welke landen en steden je al hebt bezocht. Een wereldkaart aan de muur geeft je wooninterieur direct een andere uitstraling. Je ziet meteen waar je al bent geweest en kunt gemakkelijke nieuwe reizen of stedentrips plannen. Voor kinderen is het een speelse manier om de wereld beter te leren kennen.


Het is door gebruik te maken van een wereldkaart dan ook vaak in één oogopslag duidelijk tot welke continenten specifieke landen behoren en waar de grens wordt getrokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts