donderdag 21 juni 2018

Bert plantagie tafel seven aanbieding

Tafels zijn onmisbaar in úw Huis. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Stel zelf uw droombank samen. Combineer uw bank met fauteuils.


Specialistisch advies nodig?

Zoek naar bert plantagie tafel op de nieuwe KensaQ. De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem. Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen. De Seven van bert plantagie is een stabiele eettafel, een creatie van industrieel designer Edwin van Sommeren, een van de vaste ontwerpers van het oer-Hollands design merk. Opvallend aan dit model is het onderstel dat voor een deel doorloopt in het tafelbla in de vorm van een waar ook de naam Seven vandaan komt.


Deze tafel heeft een mooi dik bla en is met de stand van de poten een mooie verschijning. Je hebt de keuze uit mooie houtkleuren voor het bla en twee fingerjoint kleuren.

Bert Plantagie - eettafel Seven. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat. Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels , kasten en dressoirs. De naam is gebaseerd op het onderstel.


Deze accenten vormen een elegant contrast met het dikke houten tafelblad. Zeer strakke en mooie bert plantagie eetkamer tafel. Tijdloos Nederlands design meubilair.


Het oer-Hollandse merk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat. De bert plantagie collectie bestaat uit moderne eethoeken, banken en kastcollecties. Koop nu heel voordelig een nieuwe tafel.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kijk eenvoudig de nieuwste films thuis via Smart TV, mobiel of game console.


Geen abonnement, betaal per film. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Model Seven dankt haar naam aan de vorm van het stalen onderstel. Gecombineerd met een prachtig dik houten blad is dit een praktische en stijlvolle designtafel. Al jaren een van de toppers uit de collectie. De prachtige robuste tafel geeft jouw woon- of eetkamer een stijlvolle uitstraling.


Eettafel Seven : de tafel met kracht! Dit lijkt op nummer “ Seven ”. Eigentijds en tijdloos tegelijk en daarbij zeer comfortabel. De beste tweedehands bert plantagie resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


De tafel heeft een robuuste uitstraling en is zeer praktisch. De poten zijn namelijk niet in de hoeken geplaatst, waardoor er veel vrije plaatsen zijn rondom de tafel !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts