maandag 25 juni 2018

Verf motorblok

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


In de categorieën hieronder vindt u ons complete assortiment aan hittebestendige verf. Deze verf wordt geleverd in bussen van 400ml.

Uitermate geschikt voor het spuiten van kleppendeksels, carterdelen, cylinderkoppen en onderdelen zoals motorbeugels, stuurhuizen etc. Hittebestendige verf spuitbus voor motorblok. De VHT Engine Enamel spuitbussen bevatten een speciale hittebestendige verf die speciaal ontwikkeld is voor het spuiten van motorblokken. Dankzij de hittebestendigheid tot 2graden Celsius, verdraagt deze verf de hitte van het motorblok en blijft de kleur van de motorlak langdurig mooi! Motorblok verf voor het behandelen van motorblokken.


De lak is elastisch en bestand tegen temperatuurwisselingen. Deze motorblok verf is verkrijgbaar in kleuren. Ondertussen heb ik mijn motorblok op zijn geheel laten parelstralen en ondertussen ook met hittebestendige verf laten herspuiten.


Daar de verf anders los komt. Ook motors hebben regelmatig last van steenslag. Om de motor in topconditie te houden en roest tegen te gaan, kunt u dit soort plekjes bijwerken met motorverf van Japarts B. Wij leveren motorverf in lakstiften, spuitbussen en flessen verf.


Met een fles van 3ml kunt u ongeveer een vierkante meter spuiten. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Je hebt hetzelfde product elders goedkoper gezien?


De lak heeft een goede corrosiewering, een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting.

Geen probleem, maar gelieve er wel rekening mee te houden dat de verzendkosten van dit product gratis zijn bij rad. Hi all, Ik vroeg mij af wat die bruine verf in dit motorblok is. Ik ben dit wel eens eerder tegengekomen.


En vooral, waar dient het voor? Voor de Inboordmodellen van Volvo Penta, Mercruiser en OMC hebben wij spuitbussen verf voor zowel het motorblok als het staartstuk van zowel benzine als dieseluitvoeringen. Ook voor de merken Yanmar, Iveco, Onan, G. V Accessoires Bagage Beendekens Communicatie Diversen.


Duurzame en hittebestendige lak voor het spuiten van motorblokken. Geef uw verweerde motorblok weer een fris (nieuw) kleurtje. Motip Engine paint is motorverf en geschikt voor alle soorten motorblok onderdelen.


Ik heb hier een Honda rebel 250cc motorblokje liggen die ik graag zwart of zilver wil spuiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts