dinsdag 19 juni 2018

Behang sterrenhemel

Schiet op, deze aanbieding loopt binnenkort af! Behang met een donkere sterrenhemel met een rond effect en een besneeuwde berg. Op de voorgrond is een meer zichtbaar waarin het geheel weerspiegelt. Wij hebben in onze webshop het leukste en mooiste sterrenbehang.


Behang sterrenhemel

Ook is ons sterbehang er in verschillende. Ons zeer realistische foto- en design behang wordt gedrukt op een hoogwaardige vliesbehang. Airtex: Een grote wereldkaart op behang over de gehele muur van je slaapkamer, kantoor of bedrijfsruimte? Je wereldkaart wordt uit één stuk behang gehaald!


Airtex scheurt niet, kreukt niet en is eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is dit behang eenvoudig te verwijderen en herbruikbaar! Dit mooie sterrenhemel behang is een echte toevoeging aan je kamer, en nee niet alleen bij de kids.


Behang sterrenhemel

Sterrenhemel behang Stars. Het behang kan bijvoorbeeld op het plafond om nacht’s weg te dromen over het universum. Bereken hier hoeveel rollen je nodig zou hebben. In onze webwinkel hebben wij het leukste en mooiste sterrenbehang.


Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge. Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang.


Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Neem met een telescoop een kijkje naar deze prachtige sterren. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang.


Altijd gratis lijm en verzending. Dit duurzame Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang ) kunt u het gemakkelijk aanbrengen.


Behang sterrenhemel

Liever wit behang met grijze sterretjes? Neem dan eens een kijkje bij Behangwebshop. De kleine sterretjes geven de kinderkamer een schattig tintje. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan.


Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Scherper beeld en meer levendige kleuren met de premium plus vlies behang van EnnKii door de liwwing (R) Crystal Eye technologie! De Ferrari onder de behangen. Dit fotobehang is verkrijgbaar in de maten: 350×2cmNu met GRATIS behanglijm.


Behang sterrenhemel

De laatste behangen van een. Op de kleurrijke wereldkaart ontdek je ontelbaar veel dieren in hun natuurlijke habitat. Elke keer als jullie er samen naar kijken zal je een nieuw beestje ontdekken en zo weet je meteen waar ze leven.


Het verschil tussen fotobehang gedrukt op papier- en vliesbehang is: - Bij papier behang smeert u de lijm op het behang , bij vliesbehang smeert u de muur in. Door de vele kleuren en printen passen de rolgordijnen van Decomode in ieder interieur, voor elke kamer van jouw huis. Voor kleine wereldontdekkers!


Het sterrenhemel rolgordijn van Decomode is verduisterend en gemakkelijk te bedienen. Dit rolgordijn is 150cm breed (inclusief bevestiging), 190cm lang en eenvoudig in zowel hoogte als breedte op maat te maken. Groot aanbod 3D behang van onder andere Dutch Wallcoverings, BN Wallcoverings en Noordwand.


Met ons 3D behang maakt u uw kamer weer als nieuw! Bekijk ons aanbod 3D behang in alle soorten, kleuren en maten. De sterrenhemel voor in de slaapkamer alsof u buiten in het donker onder de echte sterrenhemel ligt, zonder wolken maar met echte meteorieten en een heuse melkweg.


Dit behang is geschikt voor grote ruimtes. Geel behang kan de concentratie en creativiteit bevorderen en is dus ideaal voor op kantoor of school. Rood behang trekt de aandacht en wekt de eetlust, en is dus ideaal voor in de keuken. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang.


Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts