maandag 11 juni 2018

Kachelpoets karwei

Naar winkelwagen Direct afrekenen. Gedurende de wintermaanden presenteren we een aantal gebruiksvoorwerpen en producten die heel normaal waren in de jonge jaren van tante Dora, maar die langzamerhand zijn vergeten. Vaak zijn dat voorwerpen en producten die ooit hoorden bij een spaarzame levenswijze. Vandaag in Dora’s ding: kolenkachels poetsen met kachelpoets. Beschermt smeedijzer, gietijzer en ijzeren roosters, kachels en platen voor open haarden, ketels en veel meer.


De kachelpoets , ook wel kachelzwart genoemd geeft kachels, smeedijzer en gietijzer een mooie diep zwarte kleur. Zebraline is ook geschikt voor andere voorwerpen van metaal. Vergelijkbare zoekopdrachten voor kachelpoets gamma.


Info over kachelpoets gamma. Voor het onderhouden van metalen of gietijzeren delen van de kachel. Nu de goedkoopste inclusief verzendkosten € 120. IJzerwaren kopen bij KARWEI.


Je vindt bij ons allerlei bevestigingsmaterialen, zoals spijkers, schroeven en bouten, in diverse verpakkingshoeveelheden. Onder ons ijzerwaar vind je daarnaast sloten, aluminium profielen, metalen platen en sierbeslag voor iedere grote of kleine klus. Als je het met kachelpoets doet, moet je het regelmatig herhalen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kachelpoets voor glanzende en schone kachels.


Onze kachelpoets is dé ideale oplossing om de kachel of potkachel weer als nieuw te maken en daarnaast ook nog eens te beschermen tegen vuil. Voor het reinigen van de kachelruitjes adviseren wij HG kachelruitjesreiniger. Hoe gebruikt u HG kachelzwart? KINGSTON KACHELZWART Reiniging en beschermingsmiddel 50ml.


Al jarenlang wordt dit produkt naar grootmoeders recept gebruikt om houtkachels en. Lijkt het je leuk om te weten te komen waar je kachelpoets kan krijgen voor een koopje? Spoedig zul je ontdekken wat de beste site is om kachelpoets op het web aan te schaffen. Indien je er voor kiest om een item op het web aan te schaffen, wil je uitkijken voor oplichters en je moet alleen de betrouwbaarste sites uitzoeken.


Bekijk ons assortiment Kachel toebehoren in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Maak uw houtkachel, vuurkorf of haardplaat weer glanzend met een beschermende laag Eclair kachelpoets. Eigenschappen - Tube à gram - De ingesmeerde delen geven altijd af! Gebruiksaanwijzing De kachelpoets gelijkmatig met een doek uitwrijven over het oppervlak.


Na het drogen toont de kachelpoets mat. Breng het op met behulp van een borstel of doek. Wrijf het te behandelen oppervlak gelijkmatig in, even laten drogen en vervolgens oppoetsen met een schone zachte doek.


Vuil karwei maar het gaat uitstekend. Daarna de kachel twee maal inborstelen met ouderwets kachelzwart , na de tweede keer uitwrijven met een prop kranten papier. Een a twee per jaar de kale delen met kachelpoets bijwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts