donderdag 7 juni 2018

Stoffeerderij amsterdam

Plaats gratis uw opdrachten en ervaren stoffeerders nemen snel contact met u op. Ruime Keuze Hotels in Amsterdam. Dat klasse en kwaliteit hoog in het vaandel staan is bij elk nieuw gestoffeerde stoel, bank of fauteuil terug te zien.


Een familie bedrijf waarbij iedereen nauw. Meubelstoffeerderij in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.

De stoffeerderij werkt voor zowel particulieren als bedrijven en heeft ervaring met alle soorten zitmeubels van design of modern tot antiek. Afhankelijk van het soort meubel en de wens van u als klant, wordt de klassieke of de moderne stoffeermethode toegepast. Vakwerk, een vlotte service en een goede prijs vormen de basis van het succes van dit bedrijf. Uw meubelstuk wordt altijd afgeleverd in een hoes. Tevens leveren wij goede nazorg en krijgt u van ons jaar garantie.


Een ambachtelijke meubelstoffeerderij. Ariën Gehrels is een ervaren en gediplomeerd meubel- en woningstoffeerder (vakdiploma van Stichting Meubileringsbedrijven).

Wij zijn een stoffeerderij in het hartje van de Pijp, de gezellige volksbuurt van Amsterdam. Wij stofferen alles wat je maar gestoffeerd wilt hebben, van. Wij hebben in al deze jaren allerlei soorten stofferingen met succes uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij u dan ook zeker garanderen dat uw producten uitstekend gestoffeerd worden. Stoffeerderij Schuman is al meer dan jaar een familiebedrijf.


Mogen wij ons even aan u voorstellen? Is een oud Hollands bedrijf waarbij kwaliteit, service en persoonlijk contact nog echt hoog in het vaandel staan. Scholtens is gespecialiseerd in het stofferen van oude en nieuwe meubelen voor particulieren en horeca in Purmeren Amsterdam , Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij onderscheiden ons door het bieden van hoge kwaliteit en persoonlijke service tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Al jaar lang maken wij klanten tevreden met ons stoffeerwerk.


Van het (her)stofferen van uw kostbare meubels tot het stofferen van overige projecten en horecagelegenheden en van boten tot caravans, wij staan voor u klaar! Bezoek onze meubelstoffeerderij in Amsterdam. Je bent van harte welkom om langs te komen in onze meubelstoffeerderij in het centrum van Amsterdam.


Neem een foto van je geliefde stoel of bank mee zodat we makkelijker een persoonlijk advies kunnen geven over het herstofferen van je meubelstuk. Stoelen zijn populaire meubels om te stofferen. De mogelijkheden voor stoelen bekleden zijn dan ook groot.

Heeft u een idee welke stoel u wilt stofferen of herstofferen? Zoek een geschikte stoffeerder Amsterdam of stoffeerderij Amsterdam voor deze klus. Wat een geweldige service! Ik ben altijd op zoek naar de beste prijs en de beste service.


Het bedrijf voldoet aan alle eisen om een goed stuk vakwerk te leveren. Dat kan ook alleen als er een passie is voor vernieuwing en dat is er! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe website. Onze excuses voor het ongemak.


Of denkt u eraan om uw meubels te herstofferen? Wilt u uw meubel stofferen? Dan bent u bij meubelstoffeerderij Chris de Leeuw op het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan.


Dankzij onze vele jaren ervaring kunnen u wij voorzien van de beste kwaliteit en service. Wij houden wel van een uitdaging, niets is voor ons te gek. Met zo’n jaar ervaring en vakmanschap in stoffering maken wij alle vormen van afwerking en comfort volledig naar uw wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts