woensdag 13 juni 2018

Matte tegels

Bestel of kom langs in Dalen! Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Wij gaan onze badkamer vernieuwen.

Nu hebben wij de keuze tussen wit matte of glanzende (60x30) tegels. Mijn voorkeur gaat uit naar matte tegels , gezien wij een glanzende (geen hoogglans) vloertegel hebben en een hoogglans badmeubel. Ook willen wij verticale baan tegels met led verlichting erin verwerkt waardoor ik bang ben dat het met. Juist op een matte achtergrond is dit erg gaaf.


Ook hier dus de vraag welke badkamermeubelen komen in je badkamer en hoe ziet je sanitair eruit. Hier onder enkele badkamer voorbeelden met matte en glanzende tegels. Matte tegels in aarde tinten.


Doordat matte wandtegels niet al te opvallend zijn, creëer je ook rust in een ruimte.

En je kunt de tegels ook in diverse patronen aanbrengen. Afmeting: 60×cmDikte: cmGerectificeerd ( gezaagde kanten, voor plaatsing met kleine voegen)Slijtvastheid 5Hardheid 5Opp. De geglazuurde wandtegels van de Matt Collection-serie zijn matter en tactieler dan andere geglazuurde wandtegels. De tegels hebben hierdoor eenzelfde poedermatte uitstraling als onge­glazuurde vloertegels, maar voldoen aan de hoge Mosa-normen voor wandtegels dankzij een innovatief glazuurprocedeÌ. Zo hebben wij glanzende witte tegels , rustieke tegels , tegels met een natuurlijke en landelijke uitstraling maar ook wandtegels die goed passen in een moderne en industriële ruimte.


Denk bijvoorbeeld aan matte retro tegels voor in je keuken of toilet of betonlook en steenlook tegels als basis voor in je badkamer. We hebben matte grijze mosa tegels ik wilde het schoonmaken en had hg tegelreiniger gekocht. Nou heb ik het onverdund op de tegl gedaan met spons en daarna met doek schoonn lopen maken. Tot mijn hele grote schrik heb ik nu hele erge vlekken op de grond die ik er absoluut niet uit krijg ben ten einde raad. Bekijk ons wandtegel assortiment of alle wandtegel aanbiedingen.


Glanzende tegels hebben een luxe uitstraling en zijn een aanrader als je een kleine badkamer hebt. Stenen en Betonnen tegels. Door de weerspiegeling van verlichting en daglicht, lijkt de ruimte groter. Ook mooi: combineer matte en glanzende tegels met elkaar voor een spannende uitstraling.


De wandtegel Ice mat Wit is te combineren met allerlei soorten vloertegels in de gewenste kleur of maat. Kies de tegellijm en voegmortel welke geschikt is voor de ruimte waarin de tegel wordt verwerkt. Het bekroonde Mosa Design Team ontwikkelt bijzonder innovatieve en geavanceerde wandtegelseries, kleuren en systemen, mede dankzij Mosa’s flexibele, hypermoderne in-house productie- faciliteiten.

Alle wandtegels van Mosa zijn twee maal gebakken of gebrand voor een hoogwaardige glazuurlaag met een glanzend of subtiel mat oppervlak. Onze (om)rekencalculator rekent op basis van de vierkante meters en het snijverlies uit hoeveel dozen tegels u moet aanschaffen. Sanitairwinkel is dé specialist in wandtegels met een groot assortiment witte wandtegels.


Scherpe prijzen en een uitstekende service! Als je de tegels geregeld schoonmaakt kun je ook schoonmaakazijn gebruiken. Maar hoe viezer de tegels zijn hoe meer poetskracht je moet gebruiken om de tegels schoon te krijgen.


In een ontvetter en een ontkalker zitten stoffen die het schoonmaken sneller en gemakkelijker maken. Van zanderige steenkleuren tot aan mat zwart, bij KARWEI vind je jouw ideale wandtegel ontwerp. Wandtegels kopen bij KARWEI: webshop en bouwmarkt. Speur door onze collectie om jouw nieuwe wandtegels uit te zoeken. Heb je meer inspiratie nodig?


Natuursteen tegels badkamer. Daarvoor kunt u gebruik maken van natuursteen tegels badkamer, met een ruime keuze aan materialen als leisteen of chinees hardsteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts