vrijdag 22 juni 2018

Vurenhout white wash

Alle merken voor de laagste prijs! Wil je juist het hout duidelijk naar voren brengen in de foto? Kies dan voor een foto op vurenhout zonder white - wash.


Door het weglaten van de white - wash laag zie je het hout sterker overkomen dat een foto extra krachtig kan maken in combinatie met de houtstructuur. Kenmerken foto op vurenhout met whitewash.

Vrijwel alle onderwerpen staan leuk op vurenhout en is goed te combineren in je huidige interieur. De latten van het vurenhout zijn millimeter breed en de richting van de lat kun je zelf kiezen in de editor. Door de whitewash-laag komen de kleuren van de foto goed tot uiting. Gastenbord vurenhout (White Wash ) Onze gastenbord vurenhout (white- wash ) is een keer iets heel anders waar je nog lang van kunt nagenieten. Het standaard gastenboek is natuurlijke leuk, maar wordt niet zo vaak meer ingekeken.


Dit terwijl er zulke mooie en lieve wensen voor jullie van familie en vrienden in staan. Schroefgaten wil ik opvullen met vloeibaar hout.

Kleurechte print, prachtige houtstructuur, meest verkocht. De Whitewash behandeling vermindert de werking van het hout, waardoor het kromtrekken beperkt wordt. Hoe breng je een wash aan? Breng de wash overvloedig aan met een spalter en veeg eventueel overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf.


Niet te zuinig aanbrengen om aanzetten te voorkomen. Je kunt je meubels ook in white wash meubels omtoveren door de snelle en eenvoudige verdunde krijtverf methode te gebruiken. Er zijn verschillende kleuren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld Old White en Pure White.


Bij deze methode heb je zelf invloed op het resultaat, doordat je de verf meer of minder kunt verdunnen. Meubels white wash maken gebeurde al in vroege tijden, doordat de kalk die over was van het schilderen van boerderij muren, gebruikt werd om meubels en vloeren te behandelen. De kalk trok in de houtnerven en gaf daardoor een prachtig gebleekt effect. Alles voorradig en snelle levering! Persoonlijk advies voor een lage prijs.


De blocks zijn zowel horizontaal als verticaal verkrijgbaar. De planken zijn met white wash behandeld wat een warme tint geeft aan de print. Dit komt doordat de witte laag de foto zijn diepe kleuren behoudt en dus krachtig blijft.


Lectuurbak gemaakt van vurenhout.

Kleur op afbeeldingen is whitewash. Op aanvraag ook te leveren in greywash. Sloophout, steigerhout, het is mooi hout waar de leukste meubels in te krijgen zijn.


De white wash verf en techniek is daarbij gemakkelijk te gebruiken. Bij onze foto op vurenhout kun je kiezen uit horizontale of verticale planken. Vurenhout White Wash is al jaren ons populairste product. Het formaat van je foto bepaalt het aantal planken dat wij gebruiken. Om de kleuren zo echt mogelijk over te laten komen en ook de noesten en vlammen in het hout zichtbaar te houden behandelen we elk paneel met een white wash coating.


Wanneer jij voor een foto op hout met white wash kiest, dan wordt er, voordat de foto op het hout geprint wordt, een witte laag op het hout aangebracht. Zodra deze witte laag gedroogd is, gaat het paneel of de plaat voor jouw foto op hout naar de printer. Voor een foto op hout met whitewash rekenen wij extra.


White Wash is meestal een beits- of was-achtig product en is inmiddels een verzamelnaam geworden voor producten waarmee u uw meubelen, vloer of trap een gebleekte en landelijke uitstraling kunt geven. Met White Wash brengt u een witte waas aan op het hout waarbij de houtnerf geaccentueerd wordt. Donkere meubels licht of white wash maken is de moeite waard!


Het verandert je interieur direct. Bekijk ons stappenplan hoe je donker hout kunt whitewashen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts