woensdag 27 juni 2018

Nelf marine paints

Boek een Hotel in Lloret De Mar, Costa Brava. Vind nu je volgende vakantie. OTTO - de bijzondere modewinkel. Mode in de Marine -Look bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt!

Nelf Marine Paints , uw partner in scheepslakken en coatings. Een compleet assortiment verven, primers en plamuren voor binnenvaart en visserij. But we also meet the highest requirements in terms of processing (coverage and flow) and maintenance. In addition to qualitative paint , the company is characterized by personalized service.


Verfijn uw selectie via de filters aan de linkerzijde van de pagina. Weather, win water and intensive use demand the utmost from paint systems, both below as well as above the waterline. Persoonlijk contact, advies, service en korte lijnen staan hierin centraal.


De technische adviseurs kennen de sector als geen ander. Nelf is het oudste verfmerk van Nederland.

Het staat bekend om hun hoge kwaliteit met daaraan gekoppeld een scherpe prijsstelling. Scherpe prijzen bij Verfgroothandel. Dit, samen met het complete assortiment beschermings- en verfraaiingsproducten, maakt Nelf tot een aantrekkelijk partner voor professionals die actief zijn in de utiliteits-, woning- en industriebouw. Bekende A-merken van Nelf zijn Nylo wand- en vloercoatings, Hydrant Jachtlakken en Zusex houtrotreparatiemiddelen. The Nelf lacquers and paints can be mixed in more than 250colors.


This is possible via our color mixing system. Actief corrosie werende primer gepigmenteerd met zinkfosfaat, voor kwastapplicatie buiten. Op nieuw en reeds behandeld staalwerk, zoals tanks, staalconstructies en. Nelf marine paints is verkrijgbaar in componenten en zal nog beter beschermen.


Nelf bootverf staat voor pure kwaliteit! Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd. Maar ook op het gebied van verwerking en onderhoud voldoen zij aan de hoogste eisen. Dit wordt wereldwijd erken zo is het bedrijf actief in meer dan landen. De op drie na grootste in Nederlan maar klein genoeg om snel en flexibel te reageren op nieuwe trends, marktontwikkelingen en klantenwensen.


De onderneming beschikt over een moderne fabriek, een eigen RD afdeling en heeft kwaliteit en persoonlijk advies hoog in het vaandel staan. Wilt u worden geadviseerd bij de keuze van het juiste product? Nelf stellt seit über einem Jahrhundert Spezialbeschichtungen und Schutzausrüstungen für die Schifffahrt her.


Today Nelf Paints is active on both the European and Asian markets.

The product range differs from high quality decorative coatings, wall paints , floorcoatings, timber coatings, yachtpaints, protective coatings (HACCP food industry) and marine coatings. Due to its flexibility, Nelf Paints can adapt quickly to small quantities, special client. De aflak is de laatste en bovenste laag van het verfsysteem. In deze subcategorie treft u verschillende soorten lakken aan. Voor het beste en mooiste resultaat.


Friesche Olie- en Verfhandel BV. De hierbij verstrekte technische gegevens zijn opgesteld op basis van actuele kennis. Iedere aansprakelijkheid op grond van deze gegevens wordt uitgesloten.


Bij het verschijnen van een nieuwe uitgave van het productinformatieblad komt de geldigheid van alle voorgaande versies te vervallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts