woensdag 20 juni 2018

Metaalverf kleuren

Metaalverf kleuren

Bij Praxis kun je metaal verven kopen in elke kleur. Van klassiek zwart, wit en grijs tot decoratieve kleuren als roo groen en goud: Praxis verkoopt metaalverf in verschillende kleuren. De gekleurde metaalverf is ideaal als je het hekwerk van een nieuwe look wilt voorzien! Anderen kunnen direct op het kale ijzer worden verwwerkt. Verf Leverancier van Nederland!


Metaalverf op kleur mengen. Deze stoot-, kras- en slijtvaste metaalverf is geschikt voor bijna alle metalen. Tevens heeft deze metaalverf roestwerende eigenschappen. Zo is allereerst toepasbaar op vrijwel iedere metalen ondergron wat het met name handig maakt in de industriële sector. De verf is daarnaast grondig, kan gemakkelijk aangebracht worden én bespaart doorgaans een hoop tijd.


Tot slot komt de verf in diverse kleuren en. Sikkens, Sigma, Trimetal en andere A-merken. Gratis verzending vanaf €50. Ga bijvoorbeeld voor een antraciete kleur om je metalen trap te betrekken bij een modern interieur. Of haal de zomer in huis en verf je stalen raamkozijnen voor de verandering eens geel of lichtblauw.


Laat je inspireren door alle metaalverf kleuren ! Naast onze verfblikken metaallak heeft KARWEI ook handige spuitlak. Stel eerst vast waar het hek van gemaakt is. Dat bepaalt namelijk welk product je kan gebruiken.


Is het hek van staal, gietijzer of smeedijzer (ferro metalen) behandel het dan met bijvoorbeeld een Hammerite metaallak. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. In Verf of Spuitbus verkrijgbaar. Hammerite producten zijn speciaal ontwikkeld om een ultrasterke barrière te creëren, die bestand is tegen beschadigingen, krassen en vocht. U kan op de diverse kleurafbeeldingen klikken om ze groot te bekijken.


Metaalverf kleuren

Wij kunnen met ons mengsysteem metaalverf in elke mogelijke kleur. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen die mogelijk kunnen voorkomen tussen de effectieve kleur en de kleur die u ziet op het scherm. Enkel de officiële kleurstalen zijn maatgevend voor de kleuren. Zoals hierboven al vermeld zijn er diverse kleuren metaalverf bij ons in assortiment aanwezig.


Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit zilvergrijs met zijdeglans afwerking of een matte metaallak. Welke kleur en afwerking u ook kiest, wij verzekeren u van een goede binding tussen de verf en het te schilderen metaal. Rust-Oleum CombiColor Hoogglans is een metaalverf met superieure bescherming tegen roest. Eén laag van deze grondverf en lak in een is al voldoende en kan zelfs direct over roest aangebracht worden. Makkelijke verwerking, snel overschilderbaar en geurarm.


Beschikbaar in standaard wit, maar ook in okergeel en grijs voor kleuren als felgeel, -groen of -rood die om technische redenen moeilijker dekken. Gladde oppervlakken zoals glas, tegels, polyester, keramiek en non-ferrometalen? Kies dan Expert Special Primer Binnen. Koop en verkoop metaalverf eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet. Met de Hammerite metaallak spuitbus breng je de lak eenvoudig direct over roest aan. Schuren en ontroesten hoeft niet, dat scheelt tijd!


Het stopt het roestproces en geeft een paar jaar roestbescherming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts