vrijdag 15 juni 2018

Theedoek grijs

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Groot aanbod Keukendoeken online. Voor 23:uur besteld is morgen al in huis.


Het grootste assortiment in beddengoed en woontextiel online: slaaptextiel.

Kies uit producten vanaf € 99. Met lusje om de theedoek aan op te hangen als deze niet wordt gebruikt. Theedoeken van alle merken op beslist. Was dit product voor het eerste gebruik af.


Een grijze theedoek met een dessin van witte plusjes. De theedoek heeft een handig lusje waaraan je hem kunt ophangen. Je vindt het bij Albert Heijn.

Vandaag bestel morgen in de keuken. Voorzien van een handige ophanglus in de hoek. Een theedoek van katoen werkt hiervoor meestal het beste. Omdat je theedoek vaak op een zichtbare plek in je keuken hangt, is het leuk de kleur af te stemmen op je keuken.


Met deze mooie en doordachte theedoek van The Organic Compagny doe je de afwas met een goed geweten. De stevige ophangban is een van de kenmerken van The Organic Company. En perfect om de doek aan op te hangen.


Nat of droog te gebruiken. Reinigt en ontvet snel en effectief. In één handeling schoon, droog en streeploos. THEEDOEKEN in leuke dessins en kleuren.


Vooral als je theedoeken in het zicht hangen bij een open keuken. Bij JYSK hebben we theedoeken en droogdoeken met verschillende prints. Let op, een theedoek moet je niet verwarren met vaatdoek. Schortjes, thee- en vaatdoeken, ovenwanten en pannenlappen: ze zijn niet alleen heel praktisch, je kleedt er ook je keuken mee aan.


Hangt theedoek cook straks bij jouw in de keuken?

Deze fijne theedoek is gemaakt van katoen. Heerlijk zacht om je pannen, borden en servies mee af te drogen na het koken. Het design is een combinatie van lief en stoer. Door de zachte grijze kleur past de doek in iedere keuken. Over ons Profiteer van onze jarenlange ervaring in het bijenhouden.


Wij bieden hoogstaande kwaliteit imker- en bijenproducten. Op zoek naar DDDDD Rozet theedoeken grijs stuks? Een ruime maat theedoek uit onze Elias collectie. Geraffineerd ontworpen keukentextiel van hoogwaardige kwaliteit.


Leuke theedoeken in allerlei kleuren en met trendy dessins vind je online in ons uitgebreide assortiment. Van romantisch roze tot stoer geblokt, alle theedoeken drogen goed en passen mooi in de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts