donderdag 21 juni 2018

Ventilator pc

HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een mooie deal? Bestel Ventilator bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Specialistisch advies nodig?

Je kunt de ventilatoren beheren op het tabblad Fans en de snelheden instellen op het tabblad Speeds. Houd er rekening mee dat SpeedFan geavanceerde software is, dus ga er voorzicht mee om. Als je in stap naar je pc hebt geluisterd en hebt bepaald dat het een van de ventilatoren is die moeilijk doet, dan heb je een aantal opties, afhankelijk van de ventilator in kwestie. Altijd kwaliteit voor de beste prijzen. Geluid van de ventilator Als u te maken heeft met een ventilator die veel lawaai maakt, is dit eenvoudig te verklaren.


De ventilator moet namelijk erg snel draaien om de warmte weg te kunnen krijgen. Daardoor zal er ook veel geluid worden gemaakt door de ventilator. Maar lang niet altijd hoeft de ventilator op volle toeren te draaien.

Plaats een andere ventilator aan de achterkant van de behuizing die ook bedoeld zijn om lucht naar buiten toe te blazen. Voorkant – Installeer een ventilator aan de voorkant van je computer die lucht aanzuigt. Plaats eventueel een twee frontale ventilator in de sleuf van de harde schijf (indien mogelijk).


Kies een passende ventilator voor je nieuwe computer of vervang deze bij beschadiging. Kies de maat die in jouw computer past. Er zijn ook case fans met ventilatoren voor extra koeling. Wil je graag iets bijzonders? Ga dan voor een ventilator met led-verlichting voor een hippe uitstraling van je behuizing.


Ontdek wat onze beste ventilatoren zijn voor jou. Alles voor jouw huishouden. Je kan dit gemakkelijk testen.


Koppel de ventilator waarvan je denkt dat hij het meeste lawaai maakt af en start de PC opnieuw op. Als deze ventilator het meeste lawaai maakt in jouw PC dan hoor je onmiddellijk het verschil. De pc fans kunt u met de 3-pins connector gemakkelijk aansluiten op het moederbord. Het is mogelijk om een 3-pins of 4-pins ventilator aan te sluiten op een lege Molex connector door middel van een Molex ventilator adapter. De koel ventilator blijft op volle toeren draaien.


Dit is gekomen na de upgrade van windows naar 10. Het probleem is weg wanneer ik de bios open en deze weer afsluit.

Overigens werkt de scroll functie van de mousepad ook niet. USB Fan Ventilator voor PC en Laptop Stuk. Ideaal voor verkoeling tijdens het werken met uw notebook of pc.


Het geluid van de ventilator die continu aan is kan de eerste aanwijzing zijn dat uw pc niet zo efficiënt mogelijk werkt en dat er een probleem kan zijn met opgehoopt stof dat ventilatie-openingen blokkeert. Zie Hitte en geluid van de ventilator beperken door de ventilatieopeningen te reinigen voor meer informatie. Een ventilator laat de lucht langs je huid stromen waardoor het zweet op je lichaam sneller verdampt en je het koeler hebt. Wij bieden een breed assortiment in ventilatoren met ieder zijn eigen gebruiksdoeleinden. Wat je ook kiest, met een ventilator in huis ben je verzekerd van verkoeling op warme dagen.


Dit tijdens normale, eenvoudige bewerkingen zoals surfen met Firefox, tekstverwerken met Word en e-mailen. Ventilatoren van Papst bijvoorbeeld zijn over het algemeen vrij stil (even de specificaties controleren natuurlijk). Ook kun je de hele cpu-koeler vervangen door een stiller model.


Neem dan een zo groot mogelijk koelblok, met een zo groot mogelijke ventilator , dan hoeft de ventilator minder hard te werken en heb je minder geluid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts