maandag 11 juni 2018

Wissellijst 30x40

Ruim aanbod wissellijsten. Altijd gratis verzending en supersnel geleverd! Snelle en Gratis levering (boven € 10). Uw Product is Altijd op Voorraad! Doe inspiratie op en bestel direct.


Bovendien is bij speciale wensen maatwerk ook mogelijk.

U heeft keuze uit stijlvolle echte houten lijsten, of prachtige gekleurde aluminium lijsten. Profielbreedtes van wissellijst 30xcm. Deze wissellijst is een chique toevoeging aan elk interieur.


Hij heeft een heldere zijde en een anti-reflectie laag, zodat u er wel bepaalde kwaliteiten van glas blijft behouden in het product. Houten eiken lijst, 30xEiken lijst van 30xpassend voor prints en posters. Eikenhouten lijsten zijn de beste accessoires om thuis een warm en gastvrij gevoel te creëren! Omdat eiken een levend materiaal is, is elke lijst uniek en zal je kunst nieuw leven geven.


Wissellijst zilver, 30x40.

Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Plexiglas maakt dat de lijsten licht en onbreekbaar zijn. Zilveren metalen lijst, 30x- Zilveren metalen lijst voor posters met afmeting 30x.


We hebben wissellijsten in verschillende. Onze wissellijsten zijn handig voor het ophangen van certificaten of voor het beschermen en tentoonstellen van uw kunstwerken. De wissellijst kan ook goed gebruikt worden als fotolijst. Door ons brede assortiment aan wissellijsten in diverse formaten, kunnen deze ook als kleine of grote fotolijsten dienen.


Als jij mooie foto’s hebt gemaakt wil je die natuurlijk ook laten zien! Bij Xenos ben je aan het juiste adres voor fotolijsten. De lijst heeft een strak ontwerp met een licht glanzende zilveren kleur die ervoor zorgt dat de lijst een moderne uitstraling heeft en deze overbrengt op je foto. Met deze zwarte fotolijst geef je je speciale foto een mooi plaatsje. Uiteraard zal dit fraaie item prachtig.


Deze elegante fotolijst komt goed tot zijn recht in je moderne interieur. Doe er je mooiste fotomoment in en creëer een persoonlijke sfeer in huis. De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek.


Bestel nú snel uw Lijsten. Veilig inlijsten met plexiglas.

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Witte wissellijst die geschikt is voor posters met afmeting 30x40cm. Hier vindt u al onze lijsten met de afmetingen 30x, perfect om uw posters mee in te lijsten.


Wij bieden wissellijsten met deze specifieke afmetingen aan in verschillende kleuren en materialen. Ga op zoek naar de lijsten die u het mooiste vindt en creëer een trendy fotowand door diverse uitvoeringen van onze lijsten met elkaar te combineren! Je ontvangt bericht zodra het product voor je klaar staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts