vrijdag 1 juni 2018

Bedhemel roze

Verschillende hemelbedden online! Voor de laagste prijs op Beslist. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Deze prachtige roze bedhemel met gouden stippen wordt de eye-catcher in jouw kinderkamer!

Het hemeltje is gemaakt van een lichtgewicht en ademende stof waardoor deze heel soepel naar beneden valt. De glimmende gouden stippen op de bedhemel geven een magische touch aan de kinderkamer. Een prachtig hemeltje in solid rose roze van het merk Liewood.


Een hemeltje of klamboe staat echt super lief en gezellig in een baby- of kinderkamer. De semi-transparante bedhemel is geweven van licht katoenen mousseline. Hang hem boven het bed of in een hoek om een sfeervolle omgeving te creëren voor tijdens het spelen, lezen of slapen. Dan is deze prachtige bedhemel van Filibbaba wat u zoekt!


Prachtige bedhemel van Filibabba in de kleur light rose.

Met de bedhemels van Filibabba creëer je de meest gezellige sfeer in de kinderkamer. De hemel is stijlvol en licht, gemaakt van 1 biologisch katoen en verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Een extra leuk detail is dat de bedhemels bovenaan zijn afgewerkt met twee houten kralen. Ideale bescherming voor kleine prinsessen tegen vliegende insecten in de nacht en een blikvanger in de kinderkamer dag. Het net heeft boven op ring een breed roze band (ca. cm) rondom eraan kunnen kleine lieblingsdinge met beugels, doppelmagneten, klittenband of knopen worden bevestigd.


Bedhemels koop je eenvoudig online bij bol. Deze bedhemel geeft de babykamer een luxueueze uitraling en beschermt de baby tegen tocht en kou. Daarnaast geeft het de baby een geborgen gevoel. De bedhemel maakt onderdeel uit van een uitgebreide collectie Nicolientje artikelen welke allen perfect met elkaar te combineren zijn. Schitterende sfeermaker voor de babykamer of kinderkamer.


Deze bedhemel is niet wasbaar in de wasmachine, wel kan de stof gewassen worden met de handwas. Roze bedhemeltje met roze rozen. De rozen dienen droog te blijven. KlamboeVul de slaapkamer van de kinderen met glamour met dit bedhemel die gewoon zo heerlijk aanvoelt. Dit bedhemel heeft veel stof dat enigszins transparant is en.


Vergelijk de prijs van BEDHEMEL ROZE DIAMETER 47CM in Persoonlijke Verzorging in onze prijsvergelijker Besteld. Koop hem snel bij onze partner webshops.

Vind de beste selectie bedhemel roze fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit bedhemel roze voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Een bedhemeltje maakt de kamer van de baby of je kleuter extra gezellig! Je kunt het hemeltje gebruiken boven een bed of als tent in de hoek van een kamer, waar je je uren in kunt verstoppen om te lezen of te spelen met poppen en knuffels.


Kies jouw favoriete bedhemel op Kidsdeco. IKEA - KURA, Bedtent, roze , Past zowel bij het bed in de lage als de hoge stand. Met het kindertextiel van IKEA geef je iedere kinderkamer kleur. De bedtent is aan de korte kanten open, maar dempt fel zonlicht en licht van lampen eromheen. Misschien ga je wel voor een coole groene kamer met een dekbed vol dieren, of tover je de kinderkamer om tot een kleurrijk paradijs vol met roze details.


Wij hebben voor ieder kind iets leuks. Maak de kinderkamer helemaal af met mooie kindergordijnen of een leuke bedtent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts